Another Year
%
71

Another Year

Kijk Another Year

Moeite met waar je nou Another Year moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

hirteen dinners of a Chinese migrant worker's family over the course of fourteen months. The film portrays a series of random occurrences. Joys, frustra- tions and the struggle for survival. The meals unfold in real-time through thirteen static, long takes. Each take captures with vivid detail the reality of the relationships between the different family members. As the seasons unfold, so does time and the echoes for better working conditions penetrate the frame. Issues such as the one-child-policy and the possibilities for better wages weigh heavily on the minds of the three-generation family.

Another Year

Zin om Another Year lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Another Year te bekijken voor je op een rijtje.

Another Year downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Another Year downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Another Year. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Another Year er ook in SD heel goed uit.

Another Year streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Another Year net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Another Year hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Another Year helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Another Year torrent

Denk je dat je om Another Year te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Another Year trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Another Year de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.