Answered by Fire
%
79

Answered by Fire

Nu kijken

Kijk Answered by Fire

Moeite met waar je nou Answered by Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Answered by Fire

Samenvatting

Een miniserie vol actie, over de tumultueuze aanloop naar het referendum van 1999 in Oost-Timor en de verschrikkelijke nasleep daarvan, waarin twee vrijwilligers van de VN meer werk op hun schouders krijgen dan waarop ze gerekend hadden en iedereen die ze probeerden te beschermen, dreigen te verliezen.

Regisseur en acteurs

 • Jessica Hobbs portrait

  Jessica Hobbs

  Director

 • Daniela Carvalho portrait

  Daniela Carvalho

  Singing girl

 • Alex Tilman portrait

  Alex Tilman

  Ismenio Soares

 • Isabelle Blais portait

  Isabelle Blais

  Julie Fortin

 • David Wenham portait

  David Wenham

  Mark Waldman

 • Fatima Almeida portrait

  Fatima Almeida

  Madalena Soares

 • Damien Garvey portait

  Damien Garvey

  Ron Nestovic

 • Linda Cropper portait

  Linda Cropper

  Liz Savage

 • Tara Morice portait

  Tara Morice

  Helen Waldman

 • Stephanie Meehan portrait

  Stephanie Meehan

  Sophie Waldman

 • Abigail McCallum portrait

  Abigail McCallum

  Jen Waldman

 • Eka Darville portait

  Eka Darville

  Sophie's Boyfriend

Answered by Fire

Benieuwd naar Answered by Fire? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Answered by Fire kunt bekijken.

Answered by Fire streamen

Wil je Answered by Fire streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Answered by Fire gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Answered by Fire downloaden

movies als Answered by Fire kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Answered by Fire. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Answered by Fire. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Answered by Fire torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Answered by Fire te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Answered by Fire trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Answered by Fire je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!