Answered by Fire
%
79

Answered by Fire

Nu kijken

Kijk Answered by Fire

Moeite met waar je nou Answered by Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Answered by Fire

Samenvatting

Een miniserie vol actie, over de tumultueuze aanloop naar het referendum van 1999 in Oost-Timor en de verschrikkelijke nasleep daarvan, waarin twee vrijwilligers van de VN meer werk op hun schouders krijgen dan waarop ze gerekend hadden en iedereen die ze probeerden te beschermen, dreigen te verliezen.

Regisseur en acteurs

 • Jessica Hobbs portrait

  Jessica Hobbs

  Director

 • Daniela Carvalho portrait

  Daniela Carvalho

  Singing girl

 • Alex Tilman portrait

  Alex Tilman

  Ismenio Soares

 • Isabelle Blais portait

  Isabelle Blais

  Julie Fortin

 • David Wenham portait

  David Wenham

  Mark Waldman

 • Fatima Almeida portrait

  Fatima Almeida

  Madalena Soares

 • Damien Garvey portait

  Damien Garvey

  Ron Nestovic

 • Linda Cropper portait

  Linda Cropper

  Liz Savage

 • Tara Morice portait

  Tara Morice

  Helen Waldman

 • Stephanie Meehan portrait

  Stephanie Meehan

  Sophie Waldman

 • Abigail McCallum portrait

  Abigail McCallum

  Jen Waldman

 • Eka Darville portait

  Eka Darville

  Sophie's Boyfriend

Answered by Fire

Veel gehoord over Answered by Fire en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Answered by Fire heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Answered by Fire streamen

Wil je Answered by Fire, de movie met Daniela Carvalho, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Answered by Fire zelfs gratis kijken.

Answered by Fire downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Answered by Fire ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Answered by Fire er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Answered by Fire torrent

Op zoek naar een torrent van Answered by Fire? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Answered by Fire te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Answered by Fire trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Answered by Fire. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.