Answered by Fire
%
79

Answered by Fire

Nu kijken

Kijk Answered by Fire

Moeite met waar je nou Answered by Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Answered by Fire

Samenvatting

Een miniserie vol actie, over de tumultueuze aanloop naar het referendum van 1999 in Oost-Timor en de verschrikkelijke nasleep daarvan, waarin twee vrijwilligers van de VN meer werk op hun schouders krijgen dan waarop ze gerekend hadden en iedereen die ze probeerden te beschermen, dreigen te verliezen.

Regisseur en acteurs

 • Jessica Hobbs portrait

  Jessica Hobbs

  Director

 • Daniela Carvalho portrait

  Daniela Carvalho

  Singing girl

 • Alex Tilman portrait

  Alex Tilman

  Ismenio Soares

 • Isabelle Blais portait

  Isabelle Blais

  Julie Fortin

 • David Wenham portait

  David Wenham

  Mark Waldman

 • Fatima Almeida portrait

  Fatima Almeida

  Madalena Soares

 • Damien Garvey portait

  Damien Garvey

  Ron Nestovic

 • Linda Cropper portait

  Linda Cropper

  Liz Savage

 • Tara Morice portait

  Tara Morice

  Helen Waldman

 • Stephanie Meehan portrait

  Stephanie Meehan

  Sophie Waldman

 • Abigail McCallum portrait

  Abigail McCallum

  Jen Waldman

 • Eka Darville portait

  Eka Darville

  Sophie's Boyfriend

Answered by Fire

Wil je Answered by Fire kijken? De movie van Jessica Hobbs uit 2006 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Answered by Fire op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Answered by Fire met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Answered by Fire downloaden

Het downloaden van Answered by Fire is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Answered by Fire ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Answered by Fire streamen

Het streamen van Answered by Fire heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Answered by Fire online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Answered by Fire kijkt. Ideaal!

Answered by Fire torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Answered by Fire. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Answered by Fire trailer

Bekijk eerst even de trailer van Answered by Fire voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.