Answered by Fire
%
79

Answered by Fire

Nu kijken

Kijk Answered by Fire

Moeite met waar je nou Answered by Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Answered by Fire

Samenvatting

Een miniserie vol actie, over de tumultueuze aanloop naar het referendum van 1999 in Oost-Timor en de verschrikkelijke nasleep daarvan, waarin twee vrijwilligers van de VN meer werk op hun schouders krijgen dan waarop ze gerekend hadden en iedereen die ze probeerden te beschermen, dreigen te verliezen.

Regisseur en acteurs

 • Jessica Hobbs portrait

  Jessica Hobbs

  Director

 • Daniela Carvalho portrait

  Daniela Carvalho

  Singing girl

 • Alex Tilman portrait

  Alex Tilman

  Ismenio Soares

 • Isabelle Blais portait

  Isabelle Blais

  Julie Fortin

 • David Wenham portait

  David Wenham

  Mark Waldman

 • Fatima Almeida portrait

  Fatima Almeida

  Madalena Soares

 • Damien Garvey portait

  Damien Garvey

  Ron Nestovic

 • Linda Cropper portait

  Linda Cropper

  Liz Savage

 • Tara Morice portait

  Tara Morice

  Helen Waldman

 • Stephanie Meehan portrait

  Stephanie Meehan

  Sophie Waldman

 • Abigail McCallum portrait

  Abigail McCallum

  Jen Waldman

 • Eka Darville portait

  Eka Darville

  Sophie's Boyfriend

Answered by Fire

Wil je Answered by Fire kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2006 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Answered by Fire streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Answered by Fire niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Answered by Fire zelfs gratis bekijken.

Answered by Fire downloaden

Wil je Answered by Fire ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Answered by Fire overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Answered by Fire torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Answered by Fire is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Answered by Fire trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Answered by Fire de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.