Answered by Fire
%
79

Answered by Fire

Nu kijken

Kijk Answered by Fire

Moeite met waar je nou Answered by Fire moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Answered by Fire

Samenvatting

Een miniserie vol actie, over de tumultueuze aanloop naar het referendum van 1999 in Oost-Timor en de verschrikkelijke nasleep daarvan, waarin twee vrijwilligers van de VN meer werk op hun schouders krijgen dan waarop ze gerekend hadden en iedereen die ze probeerden te beschermen, dreigen te verliezen.

Regisseur en acteurs

 • Jessica Hobbs portrait

  Jessica Hobbs

  Director

 • Daniela Carvalho portrait

  Daniela Carvalho

  Singing girl

 • Alex Tilman portrait

  Alex Tilman

  Ismenio Soares

 • Isabelle Blais portait

  Isabelle Blais

  Julie Fortin

 • David Wenham portait

  David Wenham

  Mark Waldman

 • Fatima Almeida portrait

  Fatima Almeida

  Madalena Soares

 • Damien Garvey portait

  Damien Garvey

  Ron Nestovic

 • Linda Cropper portait

  Linda Cropper

  Liz Savage

 • Tara Morice portait

  Tara Morice

  Helen Waldman

 • Stephanie Meehan portrait

  Stephanie Meehan

  Sophie Waldman

 • Abigail McCallum portrait

  Abigail McCallum

  Jen Waldman

 • Eka Darville portait

  Eka Darville

  Sophie's Boyfriend

Answered by Fire

Zin om Answered by Fire lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Answered by Fire te bekijken voor je op een rijtje.

Answered by Fire downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Answered by Fire downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Answered by Fire. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Answered by Fire er ook in SD heel goed uit.

Answered by Fire streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Answered by Fire net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Answered by Fire hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Answered by Fire helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Answered by Fire torrent

Denk je dat je om Answered by Fire te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Answered by Fire trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Answered by Fire de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.