Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp

Kijk Ant-Man and the Wasp

Moeite met waar je nou Ant-Man and the Wasp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Regisseur en acteurs

 • Peyton Reed portait

  Peyton Reed

  Director

 • Paul Rudd portait

  Paul Rudd

  Scott Lang / Ant-Man

 • Evangeline Lilly portait

  Evangeline Lilly

  Hope Van Dyne / The Wasp

 • Michael Douglas portait

  Michael Douglas

  Hank Pym / Ant-Man (Old)

 • Michael Peña portait

  Michael Peña

  Luis

Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp streamen

Ant-Man and the Wasp streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ant-Man and the Wasp downloaden

Zin om Ant-Man and the Wasp te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ant-Man and the Wasp te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ant-Man and the Wasp torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ant-Man and the Wasp makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ant-Man and the Wasp trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ant-Man and the Wasp jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.