Ant-Man and the Wasp

Ant-Man and the Wasp

Nu kijken

Kijk Ant-Man and the Wasp

Moeite met waar je nou Ant-Man and the Wasp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ant-Man and the Wasp

Samenvatting

From the Marvel Cinematic Universe comes Ant-Man and the Wasp, a new chapter featuring heroes with the astonishing ability to shrink. In the aftermath of Captain America: Civil War, Scott Lang grapples with his choices as both a Super Hero and a father. As he struggles to balance his home life with his responsibilities as Ant-Man, he's confronted by Hope van Dyne and Dr. Hank Pym with an urgent new mission. Scott must once again put on the suit and learn to fight alongside the Wasp as they join forces to uncover secrets from the past.

Regisseur en acteurs

 • Peyton Reed portait

  Peyton Reed

  Director

 • Paul Rudd portait

  Paul Rudd

  Scott Lang / Ant-Man

 • Evangeline Lilly portait

  Evangeline Lilly

  Hope Van Dyne / The Wasp

 • Michael Douglas portait

  Michael Douglas

  Hank Pym / Ant-Man (Old)

 • Michael Peña portait

  Michael Peña

  Luis

Ant-Man and the Wasp

Wil je Ant-Man and the Wasp kijken? De movie van Peyton Reed uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ant-Man and the Wasp op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ant-Man and the Wasp met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ant-Man and the Wasp downloaden

Het downloaden van Ant-Man and the Wasp is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ant-Man and the Wasp ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ant-Man and the Wasp streamen

Het streamen van Ant-Man and the Wasp heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ant-Man and the Wasp online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ant-Man and the Wasp kijkt. Ideaal!

Ant-Man and the Wasp torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ant-Man and the Wasp. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ant-Man and the Wasp trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ant-Man and the Wasp voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.