Ice and the Sky
%
68

Ice and the Sky

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ice and the Sky

Moeite met waar je nou Ice and the Sky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ice and the Sky

Samenvatting

Luc Jacquet brengt het avontuur van Claude Lorius in beeld, hij scheepte in in 1957 om het ijs van Antarctica te gaan bestuderen. De film vertelt het verhaal van een buitengewoon leven, een leven toegespitst op wetenschap en avontuur, een leven gewijd aan het onthullen van de goed bewaarde geheimen van ons klimaat, geheimen die diep in het Antarctische ijs op ons liggen te wachten.

Regisseur en acteurs

 • Luc Jacquet portait

  Luc Jacquet

  Director

 • Claude Lorius portrait

  Claude Lorius

  Self

 • Michel Papineschi portait

  Michel Papineschi

  Narrator

Trailers

Ice and the Sky

Wil je Ice and the Sky kijken? De movie van Luc Jacquet uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ice and the Sky op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ice and the Sky met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ice and the Sky downloaden

Het downloaden van Ice and the Sky is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ice and the Sky ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ice and the Sky streamen

Het streamen van Ice and the Sky heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ice and the Sky online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ice and the Sky kijkt. Ideaal!

Ice and the Sky torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ice and the Sky. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ice and the Sky trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ice and the Sky voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.