Ice and the Sky
%
68

Ice and the Sky

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ice and the Sky

Moeite met waar je nou Ice and the Sky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ice and the Sky

Samenvatting

Luc Jacquet brengt het avontuur van Claude Lorius in beeld, hij scheepte in in 1957 om het ijs van Antarctica te gaan bestuderen. De film vertelt het verhaal van een buitengewoon leven, een leven toegespitst op wetenschap en avontuur, een leven gewijd aan het onthullen van de goed bewaarde geheimen van ons klimaat, geheimen die diep in het Antarctische ijs op ons liggen te wachten.

Regisseur en acteurs

 • Luc Jacquet portait

  Luc Jacquet

  Director

 • Claude Lorius portrait

  Claude Lorius

  Self

 • Michel Papineschi portait

  Michel Papineschi

  Narrator

Trailers

Ice and the Sky

Ice and the Sky streamen

Ice and the Sky streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ice and the Sky downloaden

Zin om Ice and the Sky te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ice and the Sky te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ice and the Sky torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ice and the Sky makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ice and the Sky trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ice and the Sky jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.