Ice and the Sky
%
68

Ice and the Sky

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ice and the Sky

Moeite met waar je nou Ice and the Sky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ice and the Sky

Samenvatting

Luc Jacquet brengt het avontuur van Claude Lorius in beeld, hij scheepte in in 1957 om het ijs van Antarctica te gaan bestuderen. De film vertelt het verhaal van een buitengewoon leven, een leven toegespitst op wetenschap en avontuur, een leven gewijd aan het onthullen van de goed bewaarde geheimen van ons klimaat, geheimen die diep in het Antarctische ijs op ons liggen te wachten.

Regisseur en acteurs

 • Luc Jacquet portait

  Luc Jacquet

  Director

 • Claude Lorius portrait

  Claude Lorius

  Self

 • Michel Papineschi portait

  Michel Papineschi

  Narrator

Trailers

Ice and the Sky

Benieuwd naar Ice and the Sky? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ice and the Sky kunt bekijken.

Ice and the Sky streamen

Wil je Ice and the Sky streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ice and the Sky gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ice and the Sky downloaden

movies als Ice and the Sky kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ice and the Sky. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ice and the Sky. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ice and the Sky torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ice and the Sky te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ice and the Sky trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ice and the Sky je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!