Ice and the Sky
%
68

Ice and the Sky

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ice and the Sky

Moeite met waar je nou Ice and the Sky moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ice and the Sky

Samenvatting

Luc Jacquet brengt het avontuur van Claude Lorius in beeld, hij scheepte in in 1957 om het ijs van Antarctica te gaan bestuderen. De film vertelt het verhaal van een buitengewoon leven, een leven toegespitst op wetenschap en avontuur, een leven gewijd aan het onthullen van de goed bewaarde geheimen van ons klimaat, geheimen die diep in het Antarctische ijs op ons liggen te wachten.

Regisseur en acteurs

 • Luc Jacquet portait

  Luc Jacquet

  Director

 • Claude Lorius portrait

  Claude Lorius

  Self

 • Michel Papineschi portait

  Michel Papineschi

  Narrator

Trailers

Ice and the Sky

Wil je Ice and the Sky kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ice and the Sky streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ice and the Sky niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ice and the Sky zelfs gratis bekijken.

Ice and the Sky downloaden

Wil je Ice and the Sky ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ice and the Sky overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ice and the Sky torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ice and the Sky is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ice and the Sky trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ice and the Sky de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.