Antardwand
%
73

Antardwand

Kijk Antardwand

Moeite met waar je nou Antardwand moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Antardwand (Hindi: अंतरद्वंद्व; English translation: Inner conflict) is a 2010 Indian film co-written, produced and directed by Sushil Rajpal. The film stars Raj Singh Chaudhary and Swati Sen in the leading roles while Vinay Pathak and Akhilendra Mishra play supporting roles. Made on a budget of 1.5 crore (US$299,250), the film is based on the practice of groom kidnapping that is seen in western Bihar and eastern Uttar Pradesh of India. The film won the National Film Award for Best Film on Social Issues at the 2009 National Awards. It had its commercial release on August 27, 2010.

Antardwand

Wil je Antardwand kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Antardwand streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Antardwand niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Antardwand zelfs gratis bekijken.

Antardwand downloaden

Wil je Antardwand ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Antardwand overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Antardwand torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Antardwand is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Antardwand trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Antardwand de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.