Antboy 3
%
51

Antboy 3

Nu kijken

Kijk Antboy 3

Moeite met waar je nou Antboy 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy 3

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Pelle alias Antboy besluit te stoppen als superheld. Maar wanneer een nieuwe vijand opstaat die niet alleen Middellund maar de hele wereld bedreigt, moet hij toch weer aan de bak.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Gæmelkrå / Loppen

 • Paprika Steen portait

  Paprika Steen

  Alicia Dufort

Antboy 3

Op zoek naar Antboy 3? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Antboy 3 streamen

Het streamen van movies als Antboy 3 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Antboy 3 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Antboy 3 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Antboy 3 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Antboy 3 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Antboy 3 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Antboy 3 trailer

Weet je nog niet zeker of Antboy 3 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.