Antboy 3
%
51

Antboy 3

Nu kijken

Kijk Antboy 3

Moeite met waar je nou Antboy 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy 3

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Pelle alias Antboy besluit te stoppen als superheld. Maar wanneer een nieuwe vijand opstaat die niet alleen Middellund maar de hele wereld bedreigt, moet hij toch weer aan de bak.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Gæmelkrå / Loppen

 • Paprika Steen portait

  Paprika Steen

  Alicia Dufort

Antboy 3

Antboy 3 streamen

Antboy 3 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Antboy 3 downloaden

Zin om Antboy 3 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Antboy 3 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Antboy 3 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Antboy 3 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Antboy 3 trailer

Wil je er zeker van zijn dat Antboy 3 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.