Antboy 3
%
51

Antboy 3

Nu kijken

Kijk Antboy 3

Moeite met waar je nou Antboy 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy 3

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Pelle alias Antboy besluit te stoppen als superheld. Maar wanneer een nieuwe vijand opstaat die niet alleen Middellund maar de hele wereld bedreigt, moet hij toch weer aan de bak.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Gæmelkrå / Loppen

 • Paprika Steen portait

  Paprika Steen

  Alicia Dufort

Antboy 3

Benieuwd naar Antboy 3? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Antboy 3 kunt bekijken.

Antboy 3 streamen

Wil je Antboy 3 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Antboy 3 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Antboy 3 downloaden

movies als Antboy 3 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Antboy 3. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Antboy 3. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Antboy 3 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Antboy 3 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Antboy 3 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Antboy 3 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!