Antboy 3
%
51

Antboy 3

Nu kijken

Kijk Antboy 3

Moeite met waar je nou Antboy 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy 3

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Pelle alias Antboy besluit te stoppen als superheld. Maar wanneer een nieuwe vijand opstaat die niet alleen Middellund maar de hele wereld bedreigt, moet hij toch weer aan de bak.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Gæmelkrå / Loppen

 • Paprika Steen portait

  Paprika Steen

  Alicia Dufort

Antboy 3

Wil je Antboy 3 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Antboy 3 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Antboy 3 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Antboy 3 zelfs gratis bekijken.

Antboy 3 downloaden

Wil je Antboy 3 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Antboy 3 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Antboy 3 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Antboy 3 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Antboy 3 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Antboy 3 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.