Antboy en de wraak van de rode furie
%
53

Antboy en de wraak van de rode furie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy en de wraak van de rode furie

Moeite met waar je nou Antboy en de wraak van de rode furie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy en de wraak van de rode furie

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Pelle is een onopvallende, doodgewone jongen van 12 jaar oud. Sinds zijn kleuterjaren is hij verliefd op Amanda, maar zij merkt hem niet eens op. Het lijkt wel alsof hij lucht voor haar is en alleen bestaat voor twee pestkoppen in zijn klas. Wanneer zij Pelle weer eens achtervolgen, vlucht hij naar de tuin van een griezelig huis, waar hij door een mier wordt gebeten. Plotseling is Pelle berensterk, kan hij tegen muren klimmen, heeft een niet te stillen honger naar zoetigheid, beschikt over een geweldig reukvermogen en plast zuur. Zijn klasgenoot en comic book nerd Wilhelm constateert al snel wat er gebeurd is. Pelle heeft door de beet de eigenschappen van een mier gekregen! Wilhelm weet Pelle te overtuigen om gebruik te maken van deze supereigenschappen; wellicht kan hij zo eindelijk indruk maken op Amanda.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Loppen

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Albert Gæmelkrå / Loppen

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Astrid Juncher-Benzon portrait

  Astrid Juncher-Benzon

  Maria

 • Hector Brøgger Andersen portrait

  Hector Brøgger Andersen

  Chris

 • Johannes Jeffries Sørensen portrait

  Johannes Jeffries Sørensen

  Mark

Trailers

Antboy en de wraak van de rode furie

Veel gehoord over Antboy en de wraak van de rode furie en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Antboy en de wraak van de rode furie heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Antboy en de wraak van de rode furie streamen

Wil je Antboy en de wraak van de rode furie, de movie met Oscar Dietz, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Antboy en de wraak van de rode furie zelfs gratis kijken.

Antboy en de wraak van de rode furie downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Antboy en de wraak van de rode furie ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Antboy en de wraak van de rode furie er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Antboy en de wraak van de rode furie torrent

Op zoek naar een torrent van Antboy en de wraak van de rode furie? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Antboy en de wraak van de rode furie te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Antboy en de wraak van de rode furie trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Antboy en de wraak van de rode furie. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.