Antboy en de wraak van de rode furie
%
53

Antboy en de wraak van de rode furie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy en de wraak van de rode furie

Moeite met waar je nou Antboy en de wraak van de rode furie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy en de wraak van de rode furie

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Pelle alias Antboy heeft na zijn triomf op de Vlo nieuwe problemen: een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin in te palmen en de mysterieuze Rode Furie maakt het hem erg lastig.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Loppen

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Albert Gæmelkrå / Loppen

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Astrid Juncher-Benzon portrait

  Astrid Juncher-Benzon

  Maria

 • Hector Brøgger Andersen portrait

  Hector Brøgger Andersen

  Chris

 • Johannes Jeffries Sørensen portrait

  Johannes Jeffries Sørensen

  Mark

Trailers

Antboy en de wraak van de rode furie

Op zoek naar Antboy en de wraak van de rode furie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Antboy en de wraak van de rode furie streamen

Het streamen van movies als Antboy en de wraak van de rode furie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Antboy en de wraak van de rode furie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Antboy en de wraak van de rode furie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Antboy en de wraak van de rode furie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Antboy en de wraak van de rode furie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Antboy en de wraak van de rode furie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Antboy en de wraak van de rode furie trailer

Weet je nog niet zeker of Antboy en de wraak van de rode furie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.