Antboy en de wraak van de rode furie
%
53

Antboy en de wraak van de rode furie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy en de wraak van de rode furie

Moeite met waar je nou Antboy en de wraak van de rode furie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy en de wraak van de rode furie

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Pelle alias Antboy heeft na zijn triomf op de Vlo nieuwe problemen: een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin in te palmen en de mysterieuze Rode Furie maakt het hem erg lastig.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Loppen

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Albert Gæmelkrå / Loppen

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Astrid Juncher-Benzon portrait

  Astrid Juncher-Benzon

  Maria

 • Hector Brøgger Andersen portrait

  Hector Brøgger Andersen

  Chris

 • Johannes Jeffries Sørensen portrait

  Johannes Jeffries Sørensen

  Mark

Trailers

Antboy en de wraak van de rode furie

Antboy en de wraak van de rode furie streamen

Antboy en de wraak van de rode furie streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Antboy en de wraak van de rode furie downloaden

Zin om Antboy en de wraak van de rode furie te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Antboy en de wraak van de rode furie te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Antboy en de wraak van de rode furie torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Antboy en de wraak van de rode furie makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Antboy en de wraak van de rode furie trailer

Wil je er zeker van zijn dat Antboy en de wraak van de rode furie jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.