Antboy en de wraak van de rode furie
%
53

Antboy en de wraak van de rode furie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy en de wraak van de rode furie

Moeite met waar je nou Antboy en de wraak van de rode furie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy en de wraak van de rode furie

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Pelle alias Antboy heeft na zijn triomf op de Vlo nieuwe problemen: een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin in te palmen en de mysterieuze Rode Furie maakt het hem erg lastig.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Loppen

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Albert Gæmelkrå / Loppen

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Astrid Juncher-Benzon portrait

  Astrid Juncher-Benzon

  Maria

 • Hector Brøgger Andersen portrait

  Hector Brøgger Andersen

  Chris

 • Johannes Jeffries Sørensen portrait

  Johannes Jeffries Sørensen

  Mark

Trailers

Antboy en de wraak van de rode furie

Benieuwd naar Antboy en de wraak van de rode furie? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Antboy en de wraak van de rode furie kunt bekijken.

Antboy en de wraak van de rode furie streamen

Wil je Antboy en de wraak van de rode furie streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Antboy en de wraak van de rode furie gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Antboy en de wraak van de rode furie downloaden

movies als Antboy en de wraak van de rode furie kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Antboy en de wraak van de rode furie. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Antboy en de wraak van de rode furie. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Antboy en de wraak van de rode furie torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Antboy en de wraak van de rode furie te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Antboy en de wraak van de rode furie trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Antboy en de wraak van de rode furie je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!