Antboy en de wraak van de rode furie
%
53

Antboy en de wraak van de rode furie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy en de wraak van de rode furie

Moeite met waar je nou Antboy en de wraak van de rode furie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy en de wraak van de rode furie

Bekijk nog 5 bronnen

Samenvatting

Antboy's triomf over een gevaarlijke tegenstander, De Vlo, heeft hem razend populair gemaakt. De Vlo zit nu veilig opgesloten in de gevangenis. Antboy is de geheime identiteit van Pelle Noordmans, een doodgewone jongen van 13. Pelle heeft nu andere zorgen; een nieuwe jongen op school probeert zijn vriendin Ida in te palmen en een mysterieuze wraakgodin, de Rode Furie, maakt het hem erg lastig.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Loppen

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Pelle Nøhrmann / Antboy

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Albert Gæmelkrå / Loppen

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Astrid Juncher-Benzon portrait

  Astrid Juncher-Benzon

  Maria

 • Hector Brøgger Andersen portrait

  Hector Brøgger Andersen

  Chris

 • Johannes Jeffries Sørensen portrait

  Johannes Jeffries Sørensen

  Mark

Trailers

Antboy en de wraak van de rode furie

Wil je Antboy en de wraak van de rode furie kijken? De movie van Ask Hasselbalch uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Antboy en de wraak van de rode furie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Antboy en de wraak van de rode furie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Antboy en de wraak van de rode furie downloaden

Het downloaden van Antboy en de wraak van de rode furie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Antboy en de wraak van de rode furie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Antboy en de wraak van de rode furie streamen

Het streamen van Antboy en de wraak van de rode furie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Antboy en de wraak van de rode furie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Antboy en de wraak van de rode furie kijkt. Ideaal!

Antboy en de wraak van de rode furie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Antboy en de wraak van de rode furie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Antboy en de wraak van de rode furie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Antboy en de wraak van de rode furie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.