Antboy
%
52

Antboy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy

Moeite met waar je nou Antboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy

Bekijk nog 3 bronnen

Samenvatting

Pelle is een onopvallende, doodgewone jongen van 12 jaar oud. Sinds zijn kleuterjaren is hij verliefd op Amanda, maar zij merkt hem niet eens op. Het lijkt wel alsof hij lucht voor haar is en alleen bestaat voor twee pestkoppen in zijn klas. Wanneer zij Pelle weer eens achtervolgen, vlucht hij naar de tuin van een griezelig huis, waar hij door een mier wordt gebeten. Plotseling is Pelle berensterk, kan hij tegen muren klimmen, heeft een niet te stillen honger naar zoetigheid en beschikt over een geweldig reukvermogen.

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy/Pelle Nøhrman

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Dr. Gæmelkrå / Loppen

 • Lærke Winther Andersen portait

  Lærke Winther Andersen

  Mor

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Marcuz Jess Petersen portait

  Marcuz Jess Petersen

  Allan

 • Elsebeth Steentoft portait

  Elsebeth Steentoft

  Fru Gæmelkrå

 • Jonas Schmidt portait

  Jonas Schmidt

  Skolefotograf

 • Frank Thiel portait

  Frank Thiel

  Far

 • Thomas Voss portait

  Thomas Voss

  Carsten

Trailers

Antboy

Veel gehoord over Antboy en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Antboy heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Antboy streamen

Wil je Antboy, de movie met Oscar Dietz, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Antboy zelfs gratis kijken.

Antboy downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Antboy ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Antboy er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Antboy torrent

Op zoek naar een torrent van Antboy? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Antboy te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Antboy trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Antboy. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.