Antboy
%
52

Antboy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antboy

Moeite met waar je nou Antboy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antboy

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

De gepeste Pelle is na een beet van een mier ineens beresterk. Zijn klasgenoot Wilhelm constateert al snel wat er is gebeurd: Pelle is een superheld geworden!

Regisseur en acteurs

 • Ask Hasselbalch portrait

  Ask Hasselbalch

  Director

 • Oscar Dietz portait

  Oscar Dietz

  Antboy/Pelle Nøhrman

 • Nicolas Bro portait

  Nicolas Bro

  Dr. Gæmelkrå / Loppen

 • Lærke Winther Andersen portait

  Lærke Winther Andersen

  Mor

 • Samuel Ting Graf portait

  Samuel Ting Graf

  Wilhelm

 • Amalie Kruse Jensen portait

  Amalie Kruse Jensen

  Ida

 • Marcuz Jess Petersen portait

  Marcuz Jess Petersen

  Allan

 • Elsebeth Steentoft portait

  Elsebeth Steentoft

  Fru Gæmelkrå

 • Jonas Schmidt portait

  Jonas Schmidt

  Skolefotograf

 • Frank Thiel portait

  Frank Thiel

  Far

 • Thomas Voss portait

  Thomas Voss

  Carsten

Trailers

Antboy

Wil je Antboy kijken? De movie van Ask Hasselbalch uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Antboy op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Antboy met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Antboy downloaden

Het downloaden van Antboy is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Antboy ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Antboy streamen

Het streamen van Antboy heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Antboy online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Antboy kijkt. Ideaal!

Antboy torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Antboy. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Antboy trailer

Bekijk eerst even de trailer van Antboy voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.