Anthony Zimmer
%
65

Anthony Zimmer

Kijk Anthony Zimmer

Moeite met waar je nou Anthony Zimmer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In Paris, the international police force and the Russian mafia are chasing Anthony Zimmer, an intelligent man responsible for laundry of dirty money in France. Zimmer had extensive plastic surgery, and his new face and voice are completely unknown. The only means to reach Zimmer is through his beloved mistress Chiara, who is under surveillance of the police and the mobsters. While traveling by train to the country nearby Nice, the common man François Taillandier, who has the same body shape of Zimmer, is select by Chiara as if he were Zimmer and used as a bait to lure those that are pursuing her. When Taillandier is chased by the professional Russian killers, he runs the French police when the real situation begins to be disclosed to him. Written by Claudio Carvalho, Rio de Janeiro, Brazil

Anthony Zimmer

Zin om Anthony Zimmer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anthony Zimmer te bekijken voor je op een rijtje.

Anthony Zimmer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anthony Zimmer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anthony Zimmer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anthony Zimmer er ook in SD heel goed uit.

Anthony Zimmer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anthony Zimmer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anthony Zimmer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anthony Zimmer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anthony Zimmer torrent

Denk je dat je om Anthony Zimmer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anthony Zimmer trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anthony Zimmer de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.