Anthrax
%
41

Anthrax

Kijk Anthrax

Moeite met waar je nou Anthrax moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

When cattle mysteriously start dying of anthrax in a small Alberta ranching community, an RCMP officer tries to keep the peace as ranchers lay the blame on a local agricultural research center. A reporter encourages the angry ranchers - led by the Mountie's mother-in-law - to stage a sit-in at the research center. When an eccentric old rancher dies after being exposed to a deadly strain of anthrax, the protesters are quarantined. No one notices that the reporter has disappeared - along with several vials of the deadly bacteria. The RCMP officer begins his own investigation, gleaning information from a U.S. government agent. He finds himself racing against time to recover the stolen anthrax.

Anthrax

Zin om Anthrax lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anthrax te bekijken voor je op een rijtje.

Anthrax downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anthrax downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anthrax. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anthrax er ook in SD heel goed uit.

Anthrax streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anthrax net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anthrax hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anthrax helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anthrax torrent

Denk je dat je om Anthrax te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anthrax trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anthrax de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.