Anthropoid
%
72

Anthropoid

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anthropoid

Moeite met waar je nou Anthropoid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anthropoid

Samenvatting

ANTHROPOID is based on the extraordinary true story of "Operation Anthropoid," the code name for the Czechoslovakian operatives' mission to assassinate SS officer Reinhard Heydrich. Heydrich, the main architect behind the Final Solution, was the Reich's third in command behind Hitler and Himmler and the leader of Nazi forces in Czechoslovakia. The film follows two soldiers from the Czechoslovakian army-in-exile, Josef Gabcík (Cillian Murphy) and Jan Kubiš (Jamie Dornan), who are parachuted into their occupied homeland in December 1941. With limited intelligence and little equipment in a city under lock down, they must find a way to assassinate Heydrich, an operation that would change the face of Europe forever.

Regisseur en acteurs

 • Sean Ellis portait

  Sean Ellis

  Director

 • Jamie Dornan portait

  Jamie Dornan

  Jan Kubiš

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Josef Gabčík

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Jan Zelenka

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Marie Kovárniková

 • Harry Lloyd portait

  Harry Lloyd

  Adolf Opálka

 • Detlef Bothe portait

  Detlef Bothe

  Reinhard Heydrich

 • Brian Caspe portait

  Brian Caspe

  Antonín

 • Karel Heřmánek ml. portait

  Karel Heřmánek ml.

  Ignac

 • Pavel Řezníček portait

  Pavel Řezníček

  Mr. Moravec

 • Sean Mahon portait

  Sean Mahon

  Dr. Eduard

 • Bill Milner portait

  Bill Milner

  At'a

 • Jan Hájek portrait

  Jan Hájek

  Bretislav Bauman

Trailers

Anthropoid

Zin om Anthropoid lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anthropoid te bekijken voor je op een rijtje.

Anthropoid downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anthropoid downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anthropoid. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anthropoid er ook in SD heel goed uit.

Anthropoid streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anthropoid net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anthropoid hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anthropoid helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anthropoid torrent

Denk je dat je om Anthropoid te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anthropoid trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anthropoid de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.