Anthropoid
%
72

Anthropoid

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anthropoid

Moeite met waar je nou Anthropoid moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anthropoid

Samenvatting

ANTHROPOID is based on the extraordinary true story of "Operation Anthropoid," the code name for the Czechoslovakian operatives' mission to assassinate SS officer Reinhard Heydrich. Heydrich, the main architect behind the Final Solution, was the Reich's third in command behind Hitler and Himmler and the leader of Nazi forces in Czechoslovakia. The film follows two soldiers from the Czechoslovakian army-in-exile, Josef Gabcík (Cillian Murphy) and Jan Kubiš (Jamie Dornan), who are parachuted into their occupied homeland in December 1941. With limited intelligence and little equipment in a city under lock down, they must find a way to assassinate Heydrich, an operation that would change the face of Europe forever.

Regisseur en acteurs

 • Sean Ellis portait

  Sean Ellis

  Director

 • Jamie Dornan portait

  Jamie Dornan

  Jan Kubiš

 • Cillian Murphy portait

  Cillian Murphy

  Josef Gabčík

 • Toby Jones portait

  Toby Jones

  Jan Zelenka

 • Charlotte Le Bon portait

  Charlotte Le Bon

  Marie Kovárniková

 • Harry Lloyd portait

  Harry Lloyd

  Adolf Opálka

 • Detlef Bothe portait

  Detlef Bothe

  Reinhard Heydrich

 • Brian Caspe portait

  Brian Caspe

  Antonín

 • Karel Heřmánek ml. portait

  Karel Heřmánek ml.

  Ignac

 • Pavel Řezníček portait

  Pavel Řezníček

  Mr. Moravec

 • Sean Mahon portait

  Sean Mahon

  Dr. Eduard

 • Bill Milner portait

  Bill Milner

  At'a

 • Jan Hájek portrait

  Jan Hájek

  Bretislav Bauman

Trailers

Anthropoid

Wil je Anthropoid kijken? De movie van Sean Ellis uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anthropoid op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anthropoid met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anthropoid downloaden

Het downloaden van Anthropoid is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anthropoid ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anthropoid streamen

Het streamen van Anthropoid heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anthropoid online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anthropoid kijkt. Ideaal!

Anthropoid torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anthropoid. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anthropoid trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anthropoid voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.