Antichrist
%
66

Antichrist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antichrist

Moeite met waar je nou Antichrist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antichrist

Samenvatting

Een rouwend echtpaar trekt zich na de dood van hun kind terug in Eden, hun afgelegen huisje in de bossen. De man en vrouw hopen er hun gebroken harten te helen en haar angstaanvallen onder controle te krijgen, maar de natuur neemt zijn beloop en langzaam loopt het volledig uit de hand.

Regisseur en acteurs

 • Lars von Trier portait

  Lars von Trier

  Director

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  He

 • Charlotte Gainsbourg portait

  Charlotte Gainsbourg

  She

 • Storm Acheche Sahlstrøm portait

  Storm Acheche Sahlstrøm

  Nic

Trailers

Antichrist

Zin om Antichrist lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Antichrist te bekijken voor je op een rijtje.

Antichrist downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Antichrist downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Antichrist. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Antichrist er ook in SD heel goed uit.

Antichrist streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Antichrist net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Antichrist hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Antichrist helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Antichrist torrent

Denk je dat je om Antichrist te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Antichrist trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Antichrist de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.