Antichrist
%
66

Antichrist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antichrist

Moeite met waar je nou Antichrist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antichrist

Samenvatting

Een rouwend echtpaar trekt zich na de dood van hun kind terug in Eden, hun afgelegen huisje in de bossen. De man en vrouw hopen er hun gebroken harten te helen en haar angstaanvallen onder controle te krijgen, maar de natuur neemt zijn beloop en langzaam loopt het volledig uit de hand.

Regisseur en acteurs

 • Lars von Trier portait

  Lars von Trier

  Director

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  He

 • Charlotte Gainsbourg portait

  Charlotte Gainsbourg

  She

 • Storm Acheche Sahlstrøm portait

  Storm Acheche Sahlstrøm

  Nic

Trailers

Antichrist

Veel gehoord over Antichrist en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Antichrist heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Antichrist streamen

Wil je Antichrist, de movie met Willem Dafoe, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Antichrist zelfs gratis kijken.

Antichrist downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Antichrist ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Antichrist er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Antichrist torrent

Op zoek naar een torrent van Antichrist? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Antichrist te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Antichrist trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Antichrist. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.