Antichrist
%
66

Antichrist

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Antichrist

Moeite met waar je nou Antichrist moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antichrist

Samenvatting

Een rouwend echtpaar trekt zich na de dood van hun kind terug in Eden, hun afgelegen huisje in de bossen. De man en vrouw hopen er hun gebroken harten te helen en haar angstaanvallen onder controle te krijgen, maar de natuur neemt zijn beloop en langzaam loopt het volledig uit de hand.

Regisseur en acteurs

 • Lars von Trier portait

  Lars von Trier

  Director

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  He

 • Charlotte Gainsbourg portait

  Charlotte Gainsbourg

  She

 • Storm Acheche Sahlstrøm portait

  Storm Acheche Sahlstrøm

  Nic

Trailers

Antichrist

Wil je Antichrist kijken? De movie van Lars von Trier uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Antichrist op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Antichrist met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Antichrist downloaden

Het downloaden van Antichrist is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Antichrist ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Antichrist streamen

Het streamen van Antichrist heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Antichrist online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Antichrist kijkt. Ideaal!

Antichrist torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Antichrist. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Antichrist trailer

Bekijk eerst even de trailer van Antichrist voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.