Antigone/Rites of Passion
%
29

Antigone/Rites of Passion

Kijk Antigone/Rites of Passion

Moeite met waar je nou Antigone/Rites of Passion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

This first feature by Amy Greenfield brings to the screen the story of the daughter of Oedipus in an emotionally relentless, visually stunning New Music Film Opera which challenges the conventions of narrative cinema to create a genre of its own. The 2500-year-old drama of the woman who defied the state to bury her brother is transformed through stark, ceaseless movement, haunting sounds and music (including themes from Glen Branca, David Van Tieghem, Elliot Sharp and Diamanda Galas) and words of outcry against our own world's injustice.

Antigone/Rites of Passion

Wil je Antigone/Rites of Passion kijken? De movie vanuit 1990 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Antigone/Rites of Passion op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Antigone/Rites of Passion met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Antigone/Rites of Passion downloaden

Het downloaden van Antigone/Rites of Passion is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Antigone/Rites of Passion ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Antigone/Rites of Passion streamen

Het streamen van Antigone/Rites of Passion heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Antigone/Rites of Passion online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Antigone/Rites of Passion kijkt. Ideaal!

Antigone/Rites of Passion torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Antigone/Rites of Passion. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Antigone/Rites of Passion trailer

Bekijk eerst even de trailer van Antigone/Rites of Passion voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.