Anton Corbijn Inside Out
%
71

Anton Corbijn Inside Out

Nu kijken

Kijk Anton Corbijn Inside Out

Moeite met waar je nou Anton Corbijn Inside Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anton Corbijn Inside Out

Samenvatting

Anton Corbijn is een van de veelzijdigste en invloedrijkste visueel kunstenaars in de popcultuur van de laatste dertig jaar. Hij is van grote invloed geweest op de beeldvorming van wat roem en kunstenaarschap inhoudt in de late 20e en vroege 21ste eeuw. Als fotograaf, heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het vormgeven van het imago van artiesten als Joy Division, U2 en Depeche Mode. Ook droeg hij bij aan het herdefiniëren van de iconografie van artiesten als The Rolling Stones en Metallica voor een nieuwe generatie. Hij maakte al snel de overstap naar film door het maken van videoclips. De laatste tien jaar heeft hij zich hiernaast toegelegd op het maken van speelfilms. Zijn eerste film Control, over het leven en de dood van Ian Curtis van Joy Division, is onderscheiden in Cannes en tijdens de BAFTA’s. In 2010 kwam zijn tweede speelfilm The American uit met in de hoofdrol George Clooney. In het karakter van Corbijn is een fascinerende paradox te ontdekken. Voor iemand die, van een afstand beschouwd, een glamourous leven leidt omringd door beroemdheden, is hij verrassend ongeïnteresseerd in rijkdom en bekendheid. Hij is bescheiden en, boven alles, heel erg nuchter. Hij leeft voor zijn werk of lijdt er misschien ook voor. Dit komt overeen met zijn strenge protestante opvoeding in het kleine dorpje Strijen op het zuidelijkste eiland van Zuid-Holland, waar zijn vader de dominee was. Hij is opgegroeid in een huis met als achtertuin een begraafplaats. Bewust en onbewust lijken deze elementen uit zijn jeugd in zijn werk weerspiegeld te zijn. Corbijn is compromisloos in zijn werk en lijkt te leven volgens de waarden waarmee hij opgevoed is. Ook is hij altijd aan het werk en heeft hij de kans op een gezin opgegeven voor zijn carrière. Inside Out onderzoekt Antons jeugd en huidige leven en zoekt daarmee de oorsprong en betekenis van de thema’s in zijn leven en werk: opoffering, roem, religie en de dood. De film laat zien wat hem drijft en wat zijn ideeën zijn over de moderne iconen die hij heeft gecreëerd. Voor de eerste keer heeft Corbijn volledige toegang gegeven tot zijn leven en contacten. Klaartje Quirijns onthult de kunstenaar die zich lang voor het publiek verscholen heeft gehouden en hoe hij zichzelf ziet. Ze legt zijn karakter en werkwijze bloot door middel van kritische en inzichtelijke interviews met onder andere Bono, Herbert Grönemeyer en Metallica maar bovenal met de man zelf. Dit heeft geleid tot een intiem en onthullend portret van een zeer belangrijk kunstenaar van de postmoderne popcultuur.

Regisseur en acteurs

  • Klaartje Quirijns portrait

    Klaartje Quirijns

    Director

  • Anton Corbijn portrait

    Anton Corbijn

    Actor

Anton Corbijn Inside Out

Zin om Anton Corbijn Inside Out lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De biografisch movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anton Corbijn Inside Out te bekijken voor je op een rijtje.

Anton Corbijn Inside Out downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anton Corbijn Inside Out downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anton Corbijn Inside Out. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anton Corbijn Inside Out er ook in SD heel goed uit.

Anton Corbijn Inside Out streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anton Corbijn Inside Out net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anton Corbijn Inside Out hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anton Corbijn Inside Out helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anton Corbijn Inside Out torrent

Denk je dat je om Anton Corbijn Inside Out te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anton Corbijn Inside Out trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anton Corbijn Inside Out de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.