Anton Corbijn Inside Out
%
71

Anton Corbijn Inside Out

Nu kijken

Kijk Anton Corbijn Inside Out

Moeite met waar je nou Anton Corbijn Inside Out moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anton Corbijn Inside Out

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Anton Corbijn is een van de veelzijdigste en invloedrijkste visueel kunstenaars in de popcultuur van de laatste dertig jaar. Hij is van grote invloed geweest op de beeldvorming van wat roem en kunstenaarschap inhoudt in de late 20e en vroege 21ste eeuw. Als fotograaf, heeft hij een grote bijdrage geleverd aan het vormgeven van het imago van artiesten als Joy Division, U2 en Depeche Mode. Ook droeg hij bij aan het herdefiniëren van de iconografie van artiesten als The Rolling Stones en Metallica voor een nieuwe generatie. Hij maakte al snel de overstap naar film door het maken van videoclips. De laatste tien jaar heeft hij zich hiernaast toegelegd op het maken van speelfilms. Zijn eerste film Control, over het leven en de dood van Ian Curtis van Joy Division, is onderscheiden in Cannes en tijdens de BAFTA’s. In 2010 kwam zijn tweede speelfilm The American uit met in de hoofdrol George Clooney. In het karakter van Corbijn is een fascinerende paradox te ontdekken. Voor iemand die, van een afstand beschouwd, een glamourous leven leidt omringd door beroemdheden, is hij verrassend ongeïnteresseerd in rijkdom en bekendheid. Hij is bescheiden en, boven alles, heel erg nuchter. Hij leeft voor zijn werk of lijdt er misschien ook voor. Dit komt overeen met zijn strenge protestante opvoeding in het kleine dorpje Strijen op het zuidelijkste eiland van Zuid-Holland, waar zijn vader de dominee was. Hij is opgegroeid in een huis met als achtertuin een begraafplaats. Bewust en onbewust lijken deze elementen uit zijn jeugd in zijn werk weerspiegeld te zijn. Corbijn is compromisloos in zijn werk en lijkt te leven volgens de waarden waarmee hij opgevoed is. Ook is hij altijd aan het werk en heeft hij de kans op een gezin opgegeven voor zijn carrière. Inside Out onderzoekt Antons jeugd en huidige leven en zoekt daarmee de oorsprong en betekenis van de thema’s in zijn leven en werk: opoffering, roem, religie en de dood. De film laat zien wat hem drijft en wat zijn ideeën zijn over de moderne iconen die hij heeft gecreëerd. Voor de eerste keer heeft Corbijn volledige toegang gegeven tot zijn leven en contacten. Klaartje Quirijns onthult de kunstenaar die zich lang voor het publiek verscholen heeft gehouden en hoe hij zichzelf ziet. Ze legt zijn karakter en werkwijze bloot door middel van kritische en inzichtelijke interviews met onder andere Bono, Herbert Grönemeyer en Metallica maar bovenal met de man zelf. Dit heeft geleid tot een intiem en onthullend portret van een zeer belangrijk kunstenaar van de postmoderne popcultuur.

Regisseur en acteurs

  • Klaartje Quirijns portrait

    Klaartje Quirijns

    Director

  • Anton Corbijn portrait

    Anton Corbijn

    Actor

Anton Corbijn Inside Out

Wil je Anton Corbijn Inside Out kijken? De movie van Klaartje Quirijns uit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anton Corbijn Inside Out op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anton Corbijn Inside Out met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anton Corbijn Inside Out downloaden

Het downloaden van Anton Corbijn Inside Out is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anton Corbijn Inside Out ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anton Corbijn Inside Out streamen

Het streamen van Anton Corbijn Inside Out heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anton Corbijn Inside Out online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anton Corbijn Inside Out kijkt. Ideaal!

Anton Corbijn Inside Out torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anton Corbijn Inside Out. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anton Corbijn Inside Out trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anton Corbijn Inside Out voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.