Anton
%
68

Anton

Kijk Anton

Moeite met waar je nou Anton moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Anton is 10 years old. Anton's father was a jet fighter pilot who died in an accident. Anton's mother told Anton that his father is flying angels around in heaven. Anton is obsessed with aeroplanes (his bedroom is full of models and posters) and is (re-)building a full-size aeroplane in the Garage. He plans to use this aeroplane to fly up to his father. The film is about Anton coming to terms with his father's death and about friends, enemies and first love.

Anton

Wil je Anton kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1996 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anton streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anton niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anton zelfs gratis bekijken.

Anton downloaden

Wil je Anton ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anton overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anton torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anton is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anton trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anton de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.