Antonia
%
75

Antonia

Nu kijken

Kijk Antonia

Moeite met waar je nou Antonia moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antonia

Samenvatting

Antonia is een jonge rechtenstudente die verliefd wordt op de machtige graaf Leonardt Ahrensdorff. Wanneer hij enkele minuten na de bruiloft wordt neergeschoten, erft Antonia zijn fortuin en zijn functie als hoofd van de Ahrensdorff Bank. Zij voert de plannen uit die haar man had opgestart, ondanks weerstand van de familie. Met haar schoonheid en innemendheid, weet zij uiteindelijk iedereen voor zich te winnen, alleen haar schoonbroer Moritz blijft afstandelijk.

Antonia

Wil je Antonia kijken? De movie vanuit 1995 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Antonia op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Antonia met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Antonia downloaden

Het downloaden van Antonia is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Antonia ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Antonia streamen

Het streamen van Antonia heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Antonia online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Antonia kijkt. Ideaal!

Antonia torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Antonia. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Antonia trailer

Bekijk eerst even de trailer van Antonia voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.