Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute
%
77

Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute

Kijk Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute

Moeite met waar je nou Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Direct from Brazil in his last recorded performance, this DVD, Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute, features the compositions of Bossa Nova originator & music icon Antonio Carlos Jobim, joined by an international delegation of Jazz giants to recreate his classic melodies in this beautiful, concert-length 'Thank You,' hosted by renowned pianist Herbie Hancock.Composer of countless unforgettable songs, including Girl From Ipanema, Tom Jobim virtually single handedly brought the world Bossa Nova music. The esteemed pianist / vocalist is joined on stage by a cornucopia of musical legends such as Herbie Hancock, Shirley Horn, Joe Henderson, Gonzalo Rubalcaba, Jon Hendricks, Gal Costa, & many more in this once-in-a-lifetime concert DVD.

Regisseur en acteurs

 • Antonio Carlos Jobim portait

  Antonio Carlos Jobim

  Vocals, piano

 • Herbie Hancock portait

  Herbie Hancock

  Piano

 • Shirley Horn portait

  Shirley Horn

  Vocals, piano

 • Joe Henderson portait

  Joe Henderson

  Tenor sax

 • Gonzalo Rubalcaba portait

  Gonzalo Rubalcaba

  Piano

 • Jon Hendricks portait

  Jon Hendricks

  Vocals

 • Gal Costa portait

  Gal Costa

  Vocals

 • Ron Carter portait

  Ron Carter

  Bass

 • Alex Acuna portait

  Alex Acuna

  Percussion

 • Paulo Jobim portait

  Paulo Jobim

  Guitar

 • Harvey Mason portait

  Harvey Mason

  Drums

Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute

Zin om Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute te bekijken voor je op een rijtje.

Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute er ook in SD heel goed uit.

Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute torrent

Denk je dat je om Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Antonio Carlos Jobim: An All-Star Tribute de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.