Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Nu kijken

Kijk Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Moeite met waar je nou Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Samenvatting

Sex Fashion and Disco is a documentary film concerning Antonio Lopez (1943-1987), the most influential fashion illustrator of 1970s Paris and New York, and his colorful and sometimes outrageous milieu.

Regisseur en acteurs

 • James Crump portrait

  James Crump

  Director

 • grace jones portrait

  grace jones

  Actor

 • Jerry Hall portrait

  Jerry Hall

  Actor

 • Jessica Lange portait

  Jessica Lange

  Actor

 • jane forth portrait

  jane forth

  Actor

 • Grace Coddington portait

  Grace Coddington

  Actor

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Zin om Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco te bekijken voor je op een rijtje.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco er ook in SD heel goed uit.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco torrent

Denk je dat je om Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.