Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Nu kijken

Kijk Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Moeite met waar je nou Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Samenvatting

Sex Fashion and Disco is a documentary film concerning Antonio Lopez (1943-1987), the most influential fashion illustrator of 1970s Paris and New York, and his colorful and sometimes outrageous milieu.

Regisseur en acteurs

 • James Crump portrait

  James Crump

  Director

 • grace jones portrait

  grace jones

  Actor

 • Jerry Hall portrait

  Jerry Hall

  Actor

 • Jessica Lange portait

  Jessica Lange

  Actor

 • jane forth portrait

  jane forth

  Actor

 • Grace Coddington portait

  Grace Coddington

  Actor

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco

Wil je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2018 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco zelfs gratis bekijken.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco downloaden

Wil je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Antonio Lopez 1970: Sex, Fashion & Disco de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.