Antonym
%
70

Antonym

Kijk Antonym

Moeite met waar je nou Antonym moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Antonym is a slow-burning drama about human connection, told through the story of two women who come together to write a radio drama. Vain and self-centred Aya is forced to find a writing partner to work on the radio script she is developing. Heavily reluctant to collaborate, she partners shy co-worker Sachiko, who eagerly embraces the project. Peppered with coincidental occurrences and failed relationships, and powered by the friction and growing friendship between the women as they work on the script, Antonym is as much about the inevitability of human connection as it is about the necessity of it.

Antonym

Wil je Antonym kijken? De movie vanuit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Antonym op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Antonym met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Antonym downloaden

Het downloaden van Antonym is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Antonym ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Antonym streamen

Het streamen van Antonym heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Antonym online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Antonym kijkt. Ideaal!

Antonym torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Antonym. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Antonym trailer

Bekijk eerst even de trailer van Antonym voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.