Ants on a Shrimp
%
71

Ants on a Shrimp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ants on a Shrimp

Moeite met waar je nou Ants on a Shrimp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ants on a Shrimp

Samenvatting

Japan - januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?

Regisseur en acteurs

  • Maurice Dekkers portrait

    Maurice Dekkers

    Director

Trailers

Ants on a Shrimp

Wil je Ants on a Shrimp kijken? De movie van Maurice Dekkers uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ants on a Shrimp op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ants on a Shrimp met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ants on a Shrimp downloaden

Het downloaden van Ants on a Shrimp is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ants on a Shrimp ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ants on a Shrimp streamen

Het streamen van Ants on a Shrimp heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ants on a Shrimp online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ants on a Shrimp kijkt. Ideaal!

Ants on a Shrimp torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ants on a Shrimp. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ants on a Shrimp trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ants on a Shrimp voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.