Ants on a Shrimp
%
71

Ants on a Shrimp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ants on a Shrimp

Moeite met waar je nou Ants on a Shrimp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ants on a Shrimp

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Japan - januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?

Regisseur en acteurs

  • Maurice Dekkers portrait

    Maurice Dekkers

    Director

Trailers

Ants on a Shrimp

Veel gehoord over Ants on a Shrimp en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ants on a Shrimp heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ants on a Shrimp streamen

Wil je Ants on a Shrimp, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ants on a Shrimp zelfs gratis kijken.

Ants on a Shrimp downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ants on a Shrimp ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ants on a Shrimp er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ants on a Shrimp torrent

Op zoek naar een torrent van Ants on a Shrimp? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ants on a Shrimp te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ants on a Shrimp trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ants on a Shrimp. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.