Ants on a Shrimp
%
71

Ants on a Shrimp

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ants on a Shrimp

Moeite met waar je nou Ants on a Shrimp moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ants on a Shrimp

Samenvatting

Japan - januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?

Regisseur en acteurs

  • Maurice Dekkers portrait

    Maurice Dekkers

    Director

Trailers

Ants on a Shrimp

Ants on a Shrimp streamen

Ants on a Shrimp streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Ants on a Shrimp downloaden

Zin om Ants on a Shrimp te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Ants on a Shrimp te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Ants on a Shrimp torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Ants on a Shrimp makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Ants on a Shrimp trailer

Wil je er zeker van zijn dat Ants on a Shrimp jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.