Anubis en de wraak van Arghus
%
100

Anubis en de wraak van Arghus

Nu kijken

Kijk Anubis en de wraak van Arghus

Moeite met waar je nou Anubis en de wraak van Arghus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anubis en de wraak van Arghus

Samenvatting

Omdat Appie jarig is, gaan de Anubis bewoners naar een oud landhuis. Tijdens het horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Als ze een voor een verdwijnen, denkt Appie dat het huis bewoond wordt door een vampier en is hij vastbesloten om hem te zoeken. Maar Nienke twijfelt, waarom vindt ze overal in huis boodschappen over vriendschap en eenzaamheid? En is de vreemde man die in huis ronddoolt een hulpje van de vampier of probeert hij hen iets duidelijk te maken? Als Appies actie mislukt, lijkt alles verloren. Maar dan neemt Nienke het heft in handen en bedenkt een dapper plan waarmee ze Fabian en alle andere verdwenen vrienden probeert te redden. Zal het Nienke lukken, of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Lucien van Geffen portrait

  Lucien van Geffen

  Actor

 • Kevin Wekker portrait

  Kevin Wekker

  Actor

 • Loek Beernink portrait

  Loek Beernink

  Actor

 • Iris Hesseling portrait

  Iris Hesseling

  Actor

 • Marieke Westenenk portrait

  Marieke Westenenk

  Actor

Anubis en de wraak van Arghus

Anubis en de wraak van Arghus streamen

Anubis en de wraak van Arghus streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Anubis en de wraak van Arghus downloaden

Zin om Anubis en de wraak van Arghus te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Anubis en de wraak van Arghus te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Anubis en de wraak van Arghus torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Anubis en de wraak van Arghus makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Anubis en de wraak van Arghus trailer

Wil je er zeker van zijn dat Anubis en de wraak van Arghus jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.