Anubis en de wraak van Arghus
%
100

Anubis en de wraak van Arghus

Nu kijken

Kijk Anubis en de wraak van Arghus

Moeite met waar je nou Anubis en de wraak van Arghus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anubis en de wraak van Arghus

Samenvatting

Omdat Appie jarig is, gaan de Anubis bewoners naar een oud landhuis. Tijdens het horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Als ze een voor een verdwijnen, denkt Appie dat het huis bewoond wordt door een vampier en is hij vastbesloten om hem te zoeken. Maar Nienke twijfelt, waarom vindt ze overal in huis boodschappen over vriendschap en eenzaamheid? En is de vreemde man die in huis ronddoolt een hulpje van de vampier of probeert hij hen iets duidelijk te maken? Als Appies actie mislukt, lijkt alles verloren. Maar dan neemt Nienke het heft in handen en bedenkt een dapper plan waarmee ze Fabian en alle andere verdwenen vrienden probeert te redden. Zal het Nienke lukken, of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Lucien van Geffen portrait

  Lucien van Geffen

  Actor

 • Kevin Wekker portrait

  Kevin Wekker

  Actor

 • Loek Beernink portrait

  Loek Beernink

  Actor

 • Iris Hesseling portrait

  Iris Hesseling

  Actor

 • Marieke Westenenk portrait

  Marieke Westenenk

  Actor

Anubis en de wraak van Arghus

Wil je Anubis en de wraak van Arghus kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2009 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Anubis en de wraak van Arghus streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Anubis en de wraak van Arghus niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Anubis en de wraak van Arghus zelfs gratis bekijken.

Anubis en de wraak van Arghus downloaden

Wil je Anubis en de wraak van Arghus ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Anubis en de wraak van Arghus overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Anubis en de wraak van Arghus torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Anubis en de wraak van Arghus is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Anubis en de wraak van Arghus trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Anubis en de wraak van Arghus de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.