Anubis en de wraak van Arghus
%
100

Anubis en de wraak van Arghus

Nu kijken

Kijk Anubis en de wraak van Arghus

Moeite met waar je nou Anubis en de wraak van Arghus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anubis en de wraak van Arghus

Samenvatting

Omdat Appie jarig is, gaan de Anubis bewoners naar een oud landhuis. Tijdens het horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Als ze een voor een verdwijnen, denkt Appie dat het huis bewoond wordt door een vampier en is hij vastbesloten om hem te zoeken. Maar Nienke twijfelt, waarom vindt ze overal in huis boodschappen over vriendschap en eenzaamheid? En is de vreemde man die in huis ronddoolt een hulpje van de vampier of probeert hij hen iets duidelijk te maken? Als Appies actie mislukt, lijkt alles verloren. Maar dan neemt Nienke het heft in handen en bedenkt een dapper plan waarmee ze Fabian en alle andere verdwenen vrienden probeert te redden. Zal het Nienke lukken, of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Lucien van Geffen portrait

  Lucien van Geffen

  Actor

 • Kevin Wekker portrait

  Kevin Wekker

  Actor

 • Loek Beernink portrait

  Loek Beernink

  Actor

 • Iris Hesseling portrait

  Iris Hesseling

  Actor

 • Marieke Westenenk portrait

  Marieke Westenenk

  Actor

Anubis en de wraak van Arghus

Benieuwd naar Anubis en de wraak van Arghus? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Anubis en de wraak van Arghus kunt bekijken.

Anubis en de wraak van Arghus streamen

Wil je Anubis en de wraak van Arghus streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Anubis en de wraak van Arghus gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Anubis en de wraak van Arghus downloaden

movies als Anubis en de wraak van Arghus kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Anubis en de wraak van Arghus. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anubis en de wraak van Arghus. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Anubis en de wraak van Arghus torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Anubis en de wraak van Arghus te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Anubis en de wraak van Arghus trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Anubis en de wraak van Arghus je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!