Anubis en de wraak van Arghus
%
100

Anubis en de wraak van Arghus

Nu kijken

Kijk Anubis en de wraak van Arghus

Moeite met waar je nou Anubis en de wraak van Arghus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anubis en de wraak van Arghus

Samenvatting

Omdat Appie jarig is, gaan de Anubis bewoners naar een oud landhuis. Tijdens het horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Als ze een voor een verdwijnen, denkt Appie dat het huis bewoond wordt door een vampier en is hij vastbesloten om hem te zoeken. Maar Nienke twijfelt, waarom vindt ze overal in huis boodschappen over vriendschap en eenzaamheid? En is de vreemde man die in huis ronddoolt een hulpje van de vampier of probeert hij hen iets duidelijk te maken? Als Appies actie mislukt, lijkt alles verloren. Maar dan neemt Nienke het heft in handen en bedenkt een dapper plan waarmee ze Fabian en alle andere verdwenen vrienden probeert te redden. Zal het Nienke lukken, of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Lucien van Geffen portrait

  Lucien van Geffen

  Actor

 • Kevin Wekker portrait

  Kevin Wekker

  Actor

 • Loek Beernink portrait

  Loek Beernink

  Actor

 • Iris Hesseling portrait

  Iris Hesseling

  Actor

 • Marieke Westenenk portrait

  Marieke Westenenk

  Actor

Anubis en de wraak van Arghus

Wil je Anubis en de wraak van Arghus kijken? De movie van Dennis Bots uit 2009 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Anubis en de wraak van Arghus op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Anubis en de wraak van Arghus met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Anubis en de wraak van Arghus downloaden

Het downloaden van Anubis en de wraak van Arghus is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Anubis en de wraak van Arghus ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Anubis en de wraak van Arghus streamen

Het streamen van Anubis en de wraak van Arghus heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Anubis en de wraak van Arghus online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Anubis en de wraak van Arghus kijkt. Ideaal!

Anubis en de wraak van Arghus torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Anubis en de wraak van Arghus. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Anubis en de wraak van Arghus trailer

Bekijk eerst even de trailer van Anubis en de wraak van Arghus voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.