Anubis en de wraak van Arghus
%
100

Anubis en de wraak van Arghus

Nu kijken

Kijk Anubis en de wraak van Arghus

Moeite met waar je nou Anubis en de wraak van Arghus moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anubis en de wraak van Arghus

Samenvatting

Omdat Appie jarig is, gaan de Anubis bewoners naar een oud landhuis. Tijdens het horrorfeestje slaat de klok twaalf en begint het huis te spoken; de piano speelt uit zichzelf en achter een dichte deur zit een echt spookhuis. Als ze een voor een verdwijnen, denkt Appie dat het huis bewoond wordt door een vampier en is hij vastbesloten om hem te zoeken. Maar Nienke twijfelt, waarom vindt ze overal in huis boodschappen over vriendschap en eenzaamheid? En is de vreemde man die in huis ronddoolt een hulpje van de vampier of probeert hij hen iets duidelijk te maken? Als Appies actie mislukt, lijkt alles verloren. Maar dan neemt Nienke het heft in handen en bedenkt een dapper plan waarmee ze Fabian en alle andere verdwenen vrienden probeert te redden. Zal het Nienke lukken, of gaan ze voor altijd ten onder aan de wraak van Arghus?

Regisseur en acteurs

 • Dennis Bots portrait

  Dennis Bots

  Director

 • Lucien van Geffen portrait

  Lucien van Geffen

  Actor

 • Kevin Wekker portrait

  Kevin Wekker

  Actor

 • Loek Beernink portrait

  Loek Beernink

  Actor

 • Iris Hesseling portrait

  Iris Hesseling

  Actor

 • Marieke Westenenk portrait

  Marieke Westenenk

  Actor

Anubis en de wraak van Arghus

Zin om Anubis en de wraak van Arghus lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Anubis en de wraak van Arghus te bekijken voor je op een rijtje.

Anubis en de wraak van Arghus downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Anubis en de wraak van Arghus downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Anubis en de wraak van Arghus. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Anubis en de wraak van Arghus er ook in SD heel goed uit.

Anubis en de wraak van Arghus streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Anubis en de wraak van Arghus net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Anubis en de wraak van Arghus hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Anubis en de wraak van Arghus helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Anubis en de wraak van Arghus torrent

Denk je dat je om Anubis en de wraak van Arghus te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Anubis en de wraak van Arghus trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Anubis en de wraak van Arghus de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.