ABCD 2
%
55

ABCD 2

Nu kijken

Kijk ABCD 2

Moeite met waar je nou ABCD 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ABCD 2

Samenvatting

Suresh wants to be a big dancer to fulfill his mother's wish. Vinnie wants to be the best hip-hop dancer. They are childhood friends. They form a team and participate in a national level competition "Hum Kisi Se Kum Nahin" where they are disqualified as their moves are copied and everyone calls them cheaters. Everyone departs to search for jobs. Suresh plans to remove the negative tag by winning the hip-hop competition in Las Vegas. One day he watches Vishnu dance in the bar and convinces him to be their choreographer. They audition for people and collect the team.

Regisseur en acteurs

 • Remo D'Souza portait

  Remo D'Souza

  Director

 • Varun Dhawan portait

  Varun Dhawan

  Sureesh

 • Shraddha Kapoor portait

  Shraddha Kapoor

  Vinnie

 • Prabhu Deva portait

  Prabhu Deva

  Vishnu

 • Lauren Gottlieb portait

  Lauren Gottlieb

  Olive

 • Pooja Batra portait

  Pooja Batra

  Puja Kohli

 • Dharmesh Yelande portait

  Dharmesh Yelande

  D

 • Punit Pathak portait

  Punit Pathak

  Vinod

 • Raghav Juyal portait

  Raghav Juyal

  Crocxz

 • Tisca Chopra portait

  Tisca Chopra

  Swati

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

ABCD 2

Wil je ABCD 2 kijken? De movie van Remo D'Souza uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om ABCD 2 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om ABCD 2 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

ABCD 2 downloaden

Het downloaden van ABCD 2 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je ABCD 2 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

ABCD 2 streamen

Het streamen van ABCD 2 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je ABCD 2 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar ABCD 2 kijkt. Ideaal!

ABCD 2 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van ABCD 2. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

ABCD 2 trailer

Bekijk eerst even de trailer van ABCD 2 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.