ABCD 2
%
55

ABCD 2

Nu kijken

Kijk ABCD 2

Moeite met waar je nou ABCD 2 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ABCD 2

Samenvatting

Suresh wants to be a big dancer to fulfill his mother's wish. Vinnie wants to be the best hip-hop dancer. They are childhood friends. They form a team and participate in a national level competition "Hum Kisi Se Kum Nahin" where they are disqualified as their moves are copied and everyone calls them cheaters. Everyone departs to search for jobs. Suresh plans to remove the negative tag by winning the hip-hop competition in Las Vegas. One day he watches Vishnu dance in the bar and convinces him to be their choreographer. They audition for people and collect the team.

Regisseur en acteurs

 • Remo D'Souza portait

  Remo D'Souza

  Director

 • Varun Dhawan portait

  Varun Dhawan

  Sureesh

 • Shraddha Kapoor portait

  Shraddha Kapoor

  Vinnie

 • Prabhu Deva portait

  Prabhu Deva

  Vishnu

 • Lauren Gottlieb portait

  Lauren Gottlieb

  Olive

 • Pooja Batra portait

  Pooja Batra

  Puja Kohli

 • Dharmesh Yelande portait

  Dharmesh Yelande

  D

 • Punit Pathak portait

  Punit Pathak

  Vinod

 • Raghav Juyal portait

  Raghav Juyal

  Crocxz

 • Tisca Chopra portait

  Tisca Chopra

  Swati

ABCD 2

Zin om ABCD 2 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om ABCD 2 te bekijken voor je op een rijtje.

ABCD 2 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je ABCD 2 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van ABCD 2. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet ABCD 2 er ook in SD heel goed uit.

ABCD 2 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je ABCD 2 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je ABCD 2 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je ABCD 2 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

ABCD 2 torrent

Denk je dat je om ABCD 2 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

ABCD 2 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of ABCD 2 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.