Any Day Now
%
75

Any Day Now

Nu kijken

Kijk Any Day Now

Moeite met waar je nou Any Day Now moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Any Day Now

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Any Day Now draait?

Samenvatting

Winnaar van meer dan 10 publieksprijs awards op filmfestivals over de hele wereld; ANY DAY NOW is een indrukwekkend en aangrijpend verhaal over liefde, acceptatie en familie. Als Marco, een 14-jarig jongen met Downsyndroom, wordt verlaten door zijn moeder, neemt een gay stel, Rudy en Johnny (Alan Cumming en Garret Dillahunt), de zorg voor hem op zich. Ze worden zo de liefhebbende familie die hij nooit had. Maar als de onconventionele woonomstandigheden van de jongen worden ontdekt door de authoriteiten, wordt het stel gedwongen te vechten tegen een partijdig en bevooroordeeld wettelijk systeem, om zo het leven te redden van een kind dat ze liefhebben als hun eigen zoon. ANY DAY NOW is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de late jaren '70 en raakt wettelijke en sociale kwesties die vandaag nog even relevant zijn als 35 jaar geleden.

Any Day Now

Benieuwd naar Any Day Now? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Any Day Now draait.

Any Day Now in de bioscoop

Any Day Now draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Any Day Now.

Any Day Now streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Any Day Now te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Any Day Now een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Any Day Now zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Any Day Now torrent

Op zoek naar een torrent van Any Day Now? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Any Day Now zonder zorgen.

Any Day Now downloaden

Als Any Day Now binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Any Day Now trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Any Day Now de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.