Any Day Now
%
75

Any Day Now

Nu kijken

Kijk Any Day Now

Moeite met waar je nou Any Day Now moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Any Day Now

Samenvatting

Winnaar van meer dan 10 publieksprijs awards op filmfestivals over de hele wereld; ANY DAY NOW is een indrukwekkend en aangrijpend verhaal over liefde, acceptatie en familie. Als Marco, een 14-jarig jongen met Downsyndroom, wordt verlaten door zijn moeder, neemt een gay stel, Rudy en Johnny (Alan Cumming en Garret Dillahunt), de zorg voor hem op zich. Ze worden zo de liefhebbende familie die hij nooit had. Maar als de onconventionele woonomstandigheden van de jongen worden ontdekt door de authoriteiten, wordt het stel gedwongen te vechten tegen een partijdig en bevooroordeeld wettelijk systeem, om zo het leven te redden van een kind dat ze liefhebben als hun eigen zoon. ANY DAY NOW is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de late jaren '70 en raakt wettelijke en sociale kwesties die vandaag nog even relevant zijn als 35 jaar geleden.

Any Day Now

Wil je Any Day Now kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Any Day Now op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Any Day Now met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Any Day Now downloaden

Het downloaden van Any Day Now is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Any Day Now ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Any Day Now streamen

Het streamen van Any Day Now heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Any Day Now online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Any Day Now kijkt. Ideaal!

Any Day Now torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Any Day Now. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Any Day Now trailer

Bekijk eerst even de trailer van Any Day Now voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.