Any Day Now
%
75

Any Day Now

Nu kijken

Kijk Any Day Now

Moeite met waar je nou Any Day Now moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Any Day Now

Samenvatting

Winnaar van meer dan 10 publieksprijs awards op filmfestivals over de hele wereld; ANY DAY NOW is een indrukwekkend en aangrijpend verhaal over liefde, acceptatie en familie. Als Marco, een 14-jarig jongen met Downsyndroom, wordt verlaten door zijn moeder, neemt een gay stel, Rudy en Johnny (Alan Cumming en Garret Dillahunt), de zorg voor hem op zich. Ze worden zo de liefhebbende familie die hij nooit had. Maar als de onconventionele woonomstandigheden van de jongen worden ontdekt door de authoriteiten, wordt het stel gedwongen te vechten tegen een partijdig en bevooroordeeld wettelijk systeem, om zo het leven te redden van een kind dat ze liefhebben als hun eigen zoon. ANY DAY NOW is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit de late jaren '70 en raakt wettelijke en sociale kwesties die vandaag nog even relevant zijn als 35 jaar geleden.

Any Day Now

Veel gehoord over Any Day Now en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Any Day Now heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Any Day Now streamen

Wil je Any Day Now, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Any Day Now zelfs gratis kijken.

Any Day Now downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Any Day Now ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Any Day Now er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Any Day Now torrent

Op zoek naar een torrent van Any Day Now? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Any Day Now te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Any Day Now trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Any Day Now. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.