Anywhere But Here
%
62

Anywhere But Here

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anywhere But Here

Moeite met waar je nou Anywhere But Here moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anywhere But Here

Samenvatting

Alleenstaande moeder Adele August is het leven in het dorpje Bay City beu en besluit met haar veertienjarige dochter Ann naar Beverly Hills te trekken. De tiener wil helemaal niet verhuizen naar de andere kant van het land en ze heeft een hekel aan het flamboyante gedrag van haar moeder. Adeles ambities om een voortvarend leven op te bouwen in Beverly Hills worden al snel afgezwakt wanneer ze geconfronteerd wordt met de harde realiteit. Haar job als lerares is een ontgoocheling en ook op liefdesvlak wil het niet lukken. Ondertussen maakt Ann plannen om terug naar de oostkust van de Verenigde Staten te verhuizen voor haar studies. Haar moeder wil hier echter niets van weten: zij wil dat Ann een filmster wordt...

Regisseur en acteurs

 • Wayne Wang portait

  Wayne Wang

  Director

 • Susan Sarandon portait

  Susan Sarandon

  Adele August

 • Natalie Portman portait

  Natalie Portman

  Ann August

 • Hart Bochner portait

  Hart Bochner

  Josh Spritzer

 • Eileen Ryan portait

  Eileen Ryan

  Lillian

 • Ray Baker portait

  Ray Baker

  Ted

 • John Diehl portait

  John Diehl

  Jimmy

 • Shawn Hatosy portait

  Shawn Hatosy

  Benny

 • Bonnie Bedelia portait

  Bonnie Bedelia

  Carol

 • Faran Tahir portait

  Faran Tahir

  Hisham Badir

 • Shishir Kurup portait

  Shishir Kurup

  Hisham Badir (voice)

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Rachel

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Jack Irwin

Trailers

Anywhere But Here

Op zoek naar Anywhere But Here? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Anywhere But Here streamen

Het streamen van movies als Anywhere But Here heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Anywhere But Here waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Anywhere But Here dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Anywhere But Here downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Anywhere But Here te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Anywhere But Here torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Anywhere But Here trailer

Weet je nog niet zeker of Anywhere But Here jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.