Anywhere But Here
%
62

Anywhere But Here

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Anywhere But Here

Moeite met waar je nou Anywhere But Here moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Anywhere But Here

Samenvatting

Alleenstaande moeder Adele August is het leven in het dorpje Bay City beu en ze besluit met haar veertienjarige dochter Ann naar Beverly Hills te trekken. De tiener wil helemaal niet verhuizen naar de andere kant van het land en ze heeft een hekel aan het flamboyante gedrag van haar moeder. Adeles ambities om een voortvarend leven op te bouwen in Beverly Hills worden al snel afgezwakt wanneer ze geconfronteerd wordt met de harde realiteit. Haar job als lerares is een ontgoocheling en ook op liefdesvlak wil het niet lukken. Ondertussen maakt Ann plannen om terug naar de oostkust van de Verenigde Staten te verhuizen voor haar studies. Haar moeder wil hier echter niets van weten: zij wil dat Ann een filmster wordt ...

Regisseur en acteurs

 • Wayne Wang portait

  Wayne Wang

  Director

 • Susan Sarandon portait

  Susan Sarandon

  Adele August

 • Natalie Portman portait

  Natalie Portman

  Ann August

 • Hart Bochner portait

  Hart Bochner

  Josh Spritzer

 • Eileen Ryan portait

  Eileen Ryan

  Lillian

 • Ray Baker portait

  Ray Baker

  Ted

 • John Diehl portait

  John Diehl

  Jimmy

 • Shawn Hatosy portait

  Shawn Hatosy

  Benny

 • Bonnie Bedelia portait

  Bonnie Bedelia

  Carol

 • Faran Tahir portait

  Faran Tahir

  Hisham Badir

 • Shishir Kurup portait

  Shishir Kurup

  Hisham Badir (voice)

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Rachel

 • John Carroll Lynch portait

  John Carroll Lynch

  Jack Irwin

Trailers

Anywhere But Here

Veel gehoord over Anywhere But Here en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Anywhere But Here heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Anywhere But Here streamen

Wil je Anywhere But Here, de movie met Susan Sarandon, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Anywhere But Here zelfs gratis kijken.

Anywhere But Here downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Anywhere But Here ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Anywhere But Here er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Anywhere But Here torrent

Op zoek naar een torrent van Anywhere But Here? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Anywhere But Here te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Anywhere But Here trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Anywhere But Here. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.