Ao, The Last Hunter
%
64

Ao, The Last Hunter

Nu kijken

Kijk Ao, The Last Hunter

Moeite met waar je nou Ao, The Last Hunter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ao, The Last Hunter

Samenvatting

Ao is de laatste der Neanderthalers en een geweldige jager. Dagelijks vecht hij om in de wildernis te overleven en de talloze huiveringwekkende beesten van zich af te houden. Op een dag ontmoet hij de mooie Aki, een Homo Sapiens meisje dat hem accepteert voor wat hij is en ze worden verliefd op elkaar. Hun leven komt echter in groot gevaar als ze de hyena-mensen ontmoeten, een clan Homo Sapiens die er op uit is om Neanderthalers uit te roeien.

Regisseur en acteurs

 • Jacques Malaterre portrait

  Jacques Malaterre

  Director

 • Helmi Dridi portait

  Helmi Dridi

  Aguk

 • Vesela Kazakova portait

  Vesela Kazakova

  Unak

 • Aruna Shields portait

  Aruna Shields

  Aki - Homo sapiens woman who crosses the road to Ao

 • Simon Paul Sutton portait

  Simon Paul Sutton

  Ao - a Neanderthal whose clan was massacred

 • Yavor Veselinov portait

  Yavor Veselinov

  Aka

 • Sara Malaterre portait

  Sara Malaterre

  Wana - the daughter of Ao and four years of Aki

 • Ilian Ivanov portrait

  Ilian Ivanov

  Ao - nine years

 • Craig Morris portrait

  Craig Morris

  Boorh - a clan member of Ao / Itkio

 • Agie portrait

  Agie

  The White Bear

Ao, The Last Hunter

Wil je Ao, The Last Hunter kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ao, The Last Hunter streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ao, The Last Hunter niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ao, The Last Hunter zelfs gratis bekijken.

Ao, The Last Hunter downloaden

Wil je Ao, The Last Hunter ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ao, The Last Hunter overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ao, The Last Hunter torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ao, The Last Hunter is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ao, The Last Hunter trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ao, The Last Hunter de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.