Ao, The Last Hunter
%
64

Ao, The Last Hunter

Nu kijken

Kijk Ao, The Last Hunter

Moeite met waar je nou Ao, The Last Hunter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ao, The Last Hunter

Samenvatting

Ao is de laatste der Neanderthalers en een geweldige jager. Dagelijks vecht hij om in de wildernis te overleven en de talloze huiveringwekkende beesten van zich af te houden. Op een dag ontmoet hij de mooie Aki, een Homo Sapiens meisje dat hem accepteert voor wat hij is en ze worden verliefd op elkaar. Hun leven komt echter in groot gevaar als ze de hyena-mensen ontmoeten, een clan Homo Sapiens die er op uit is om Neanderthalers uit te roeien.

Regisseur en acteurs

 • Jacques Malaterre portrait

  Jacques Malaterre

  Director

 • Helmi Dridi portait

  Helmi Dridi

  Aguk

 • Vesela Kazakova portait

  Vesela Kazakova

  Unak

 • Aruna Shields portait

  Aruna Shields

  Aki - Homo sapiens woman who crosses the road to Ao

 • Simon Paul Sutton portait

  Simon Paul Sutton

  Ao - a Neanderthal whose clan was massacred

 • Yavor Veselinov portait

  Yavor Veselinov

  Aka

 • Sara Malaterre portait

  Sara Malaterre

  Wana - the daughter of Ao and four years of Aki

 • Ilian Ivanov portrait

  Ilian Ivanov

  Ao - nine years

 • Craig Morris portrait

  Craig Morris

  Boorh - a clan member of Ao / Itkio

 • Agie portrait

  Agie

  The White Bear

Ao, The Last Hunter

Wil je Ao, The Last Hunter kijken? De movie van Jacques Malaterre uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ao, The Last Hunter op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ao, The Last Hunter met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ao, The Last Hunter downloaden

Het downloaden van Ao, The Last Hunter is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ao, The Last Hunter ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ao, The Last Hunter streamen

Het streamen van Ao, The Last Hunter heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ao, The Last Hunter online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ao, The Last Hunter kijkt. Ideaal!

Ao, The Last Hunter torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ao, The Last Hunter. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ao, The Last Hunter trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ao, The Last Hunter voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.