Ao, The Last Hunter
%
64

Ao, The Last Hunter

Nu kijken

Kijk Ao, The Last Hunter

Moeite met waar je nou Ao, The Last Hunter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ao, The Last Hunter

Samenvatting

Ao is de laatste der Neanderthalers en een geweldige jager. Dagelijks vecht hij om in de wildernis te overleven en de talloze huiveringwekkende beesten van zich af te houden. Op een dag ontmoet hij de mooie Aki, een Homo Sapiens meisje dat hem accepteert voor wat hij is en ze worden verliefd op elkaar. Hun leven komt echter in groot gevaar als ze de hyena-mensen ontmoeten, een clan Homo Sapiens die er op uit is om Neanderthalers uit te roeien.

Regisseur en acteurs

 • Jacques Malaterre portrait

  Jacques Malaterre

  Director

 • Helmi Dridi portait

  Helmi Dridi

  Aguk

 • Vesela Kazakova portait

  Vesela Kazakova

  Unak

 • Aruna Shields portait

  Aruna Shields

  Aki - Homo sapiens woman who crosses the road to Ao

 • Simon Paul Sutton portait

  Simon Paul Sutton

  Ao - a Neanderthal whose clan was massacred

 • Yavor Veselinov portait

  Yavor Veselinov

  Aka

 • Sara Malaterre portait

  Sara Malaterre

  Wana - the daughter of Ao and four years of Aki

 • Ilian Ivanov portrait

  Ilian Ivanov

  Ao - nine years

 • Craig Morris portrait

  Craig Morris

  Boorh - a clan member of Ao / Itkio

 • Agie portrait

  Agie

  The White Bear

Ao, The Last Hunter

Veel gehoord over Ao, The Last Hunter en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ao, The Last Hunter heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ao, The Last Hunter streamen

Wil je Ao, The Last Hunter, de movie met Helmi Dridi, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ao, The Last Hunter zelfs gratis kijken.

Ao, The Last Hunter downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ao, The Last Hunter ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ao, The Last Hunter er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ao, The Last Hunter torrent

Op zoek naar een torrent van Ao, The Last Hunter? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ao, The Last Hunter te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ao, The Last Hunter trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ao, The Last Hunter. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.