Ao, The Last Hunter
%
64

Ao, The Last Hunter

Nu kijken

Kijk Ao, The Last Hunter

Moeite met waar je nou Ao, The Last Hunter moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ao, The Last Hunter

Samenvatting

Ao is de laatste der Neanderthalers en een geweldige jager. Dagelijks vecht hij om in de wildernis te overleven en de talloze huiveringwekkende beesten van zich af te houden. Op een dag ontmoet hij de mooie Aki, een Homo Sapiens meisje dat hem accepteert voor wat hij is en ze worden verliefd op elkaar. Hun leven komt echter in groot gevaar als ze de hyena-mensen ontmoeten, een clan Homo Sapiens die er op uit is om Neanderthalers uit te roeien.

Regisseur en acteurs

 • Jacques Malaterre portrait

  Jacques Malaterre

  Director

 • Helmi Dridi portait

  Helmi Dridi

  Aguk

 • Vesela Kazakova portait

  Vesela Kazakova

  Unak

 • Aruna Shields portait

  Aruna Shields

  Aki - Homo sapiens woman who crosses the road to Ao

 • Simon Paul Sutton portait

  Simon Paul Sutton

  Ao - a Neanderthal whose clan was massacred

 • Yavor Veselinov portait

  Yavor Veselinov

  Aka

 • Sara Malaterre portait

  Sara Malaterre

  Wana - the daughter of Ao and four years of Aki

 • Ilian Ivanov portrait

  Ilian Ivanov

  Ao - nine years

 • Craig Morris portrait

  Craig Morris

  Boorh - a clan member of Ao / Itkio

 • Agie portrait

  Agie

  The White Bear

Ao, The Last Hunter

Benieuwd naar Ao, The Last Hunter? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Ao, The Last Hunter kunt bekijken.

Ao, The Last Hunter streamen

Wil je Ao, The Last Hunter streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Ao, The Last Hunter gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Ao, The Last Hunter downloaden

movies als Ao, The Last Hunter kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Ao, The Last Hunter. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ao, The Last Hunter. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Ao, The Last Hunter torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Ao, The Last Hunter te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Ao, The Last Hunter trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Ao, The Last Hunter je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!