Apache
%
100

Apache

Nu kijken

Kijk Apache

Moeite met waar je nou Apache moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apache

Samenvatting

One of Geronimo's subchiefs, Massai, is the only Apache who refuses to surrender after Geronimo's death, and conducts a one-man war against the white man for his tribe's rights…battling for the West with knife, arrow and gun. Based on the novel "Bronco Apache" by Paul I. Wellman.

Regisseur en acteurs

 • Robert Aldrich portait

  Robert Aldrich

  Director

 • Burt Lancaster portait

  Burt Lancaster

  Massai

 • Jean Peters portait

  Jean Peters

  Nalinle

 • John McIntire portait

  John McIntire

  Al Siebe

 • Charles Bronson portait

  Charles Bronson

  Hondo

 • John Dehner portait

  John Dehner

  Weddle

 • Ian MacDonald portait

  Ian MacDonald

  Clagg

 • Walter Sande portait

  Walter Sande

  Lt. Col. Beck

 • Morris Ankrum portait

  Morris Ankrum

  Dawson

 • Monte Blue portait

  Monte Blue

  Geronimo

 • Paul Guilfoyle portait

  Paul Guilfoyle

  Santos

 • John George portait

  John George

  Shoeshine Man (uncredited)

Apache

Zin om Apache lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apache te bekijken voor je op een rijtje.

Apache downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apache downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apache. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apache er ook in SD heel goed uit.

Apache streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apache net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apache hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apache helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apache torrent

Denk je dat je om Apache te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apache trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apache de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.