Apaches
%
73

Apaches

Nu kijken

Kijk Apaches

Moeite met waar je nou Apaches moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apaches

Samenvatting

A young journalist is forced into a life of crime to save his father and family in this series based on the novel by Miguel Sáez Carral.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Calparsoro portait

  Daniel Calparsoro

  Director

 • Alberto Ruiz Rojo portrait

  Alberto Ruiz Rojo

  Director

 • Alberto Ammann portait

  Alberto Ammann

  Miguel

 • Verónica Echegui portait

  Verónica Echegui

  Carol

 • Eloy Azorín portait

  Eloy Azorín

  Sastre

 • Paco Tous portait

  Paco Tous

  El chatarrero

 • Nerea Barros portait

  Nerea Barros

  Sílvia

 • Ingrid García-Jonsson portait

  Ingrid García-Jonsson

  Miranda

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Apaches

Wil je Apaches kijken? De movie van Daniel Calparsoro uit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apaches op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apaches met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apaches downloaden

Het downloaden van Apaches is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apaches ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apaches streamen

Het streamen van Apaches heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apaches online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apaches kijkt. Ideaal!

Apaches torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apaches. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apaches trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apaches voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.