Apart Together
%
70

Apart Together

Nu kijken

Kijk Apart Together

Moeite met waar je nou Apart Together moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apart Together

Samenvatting

In 1949 liet Liu op de vlucht voor het leger van het communistische China, zijn zwangere vrouw en grote liefde Qiao Yu'e achter. Na een halve eeuw van haar gescheiden te zijn wil hij haar nu naar Taiwan halen.

Regisseur en acteurs

 • Wang Quan'an portait

  Wang Quan'an

  Director

 • Lisa Lu portait

  Lisa Lu

  Qiao Yu'e

 • Monica Mok portait

  Monica Mok

  Nana

 • Xu Cai-gen portrait

  Xu Cai-gen

  Lu Shanmin

 • Ling Feng portrait

  Ling Feng

  Liu Yansheng

 • Yubai Yang portrait

  Yubai Yang

  le fils

 • Xiaoqing Ma portait

  Xiaoqing Ma

  Actor

Apart Together

Zin om Apart Together lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apart Together te bekijken voor je op een rijtje.

Apart Together downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apart Together downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apart Together. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apart Together er ook in SD heel goed uit.

Apart Together streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apart Together net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apart Together hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apart Together helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apart Together torrent

Denk je dat je om Apart Together te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apart Together trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apart Together de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.