Apart Together
%
70

Apart Together

Nu kijken

Kijk Apart Together

Moeite met waar je nou Apart Together moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apart Together

Samenvatting

In 1949 liet Liu op de vlucht voor het leger van het communistische China, zijn zwangere vrouw en grote liefde Qiao Yu'e achter. Na een halve eeuw van haar gescheiden te zijn wil hij haar nu naar Taiwan halen.

Regisseur en acteurs

 • Wang Quan'an portait

  Wang Quan'an

  Director

 • Lisa Lu portait

  Lisa Lu

  Qiao Yu'e

 • Monica Mok portait

  Monica Mok

  Nana

 • Xu Cai-gen portrait

  Xu Cai-gen

  Lu Shanmin

 • Ling Feng portrait

  Ling Feng

  Liu Yansheng

 • Yubai Yang portrait

  Yubai Yang

  le fils

 • Xiaoqing Ma portait

  Xiaoqing Ma

  Actor

Apart Together

Op zoek naar Apart Together? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Apart Together streamen

Het streamen van movies als Apart Together heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Apart Together waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Apart Together dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Apart Together downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Apart Together te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Apart Together torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Apart Together trailer

Weet je nog niet zeker of Apart Together jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.