Apart Together
%
70

Apart Together

Nu kijken

Kijk Apart Together

Moeite met waar je nou Apart Together moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apart Together

Samenvatting

In 1949 liet Liu op de vlucht voor het leger van het communistische China, zijn zwangere vrouw en grote liefde Qiao Yu'e achter. Na een halve eeuw van haar gescheiden te zijn wil hij haar nu naar Taiwan halen.

Regisseur en acteurs

 • Wang Quan'an portait

  Wang Quan'an

  Director

 • Lisa Lu portait

  Lisa Lu

  Qiao Yu'e

 • Monica Mok portait

  Monica Mok

  Nana

 • Xu Cai-gen portrait

  Xu Cai-gen

  Lu Shanmin

 • Ling Feng portrait

  Ling Feng

  Liu Yansheng

 • Yubai Yang portrait

  Yubai Yang

  le fils

 • Xiaoqing Ma portait

  Xiaoqing Ma

  Actor

Apart Together

Wil je Apart Together kijken? De movie van Wang Quan'an uit 2010 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apart Together op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apart Together met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apart Together downloaden

Het downloaden van Apart Together is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apart Together ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apart Together streamen

Het streamen van Apart Together heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apart Together online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apart Together kijkt. Ideaal!

Apart Together torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apart Together. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apart Together trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apart Together voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.