Apart Together
%
70

Apart Together

Nu kijken

Kijk Apart Together

Moeite met waar je nou Apart Together moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apart Together

Samenvatting

In 1949 liet Liu op de vlucht voor het leger van het communistische China, zijn zwangere vrouw en grote liefde Qiao Yu'e achter. Na een halve eeuw van haar gescheiden te zijn wil hij haar nu naar Taiwan halen.

Regisseur en acteurs

  • Wang Quan'an portait

    Wang Quan'an

    Director

  • Lisa Lu portait

    Lisa Lu

    Qiao Yu'e

  • Monica Mok portait

    Monica Mok

    Nana

  • Xu Cai-gen portrait

    Xu Cai-gen

    Lu Shanmin

  • Ling Feng portrait

    Ling Feng

    Liu Yansheng

  • Yubai Yang portrait

    Yubai Yang

    le fils

  • Xiaoqing Ma portait

    Xiaoqing Ma

    Actor

Apart Together

Benieuwd naar Apart Together? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Apart Together draait.

Apart Together in de bioscoop

Apart Together draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Apart Together.

Apart Together streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Apart Together te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Apart Together een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Apart Together zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Apart Together torrent

Op zoek naar een torrent van Apart Together? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Apart Together zonder zorgen.

Apart Together downloaden

Als Apart Together binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Apart Together trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Apart Together de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.