Apartment 1303
%
26

Apartment 1303

Nu kijken

Kijk Apartment 1303

Moeite met waar je nou Apartment 1303 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apartment 1303

Samenvatting

Na een ruzie met haar moeder en zus gaat Janet op zoek naar een eigen woning. Ze vindt een appartement op de dertiende verdieping in de binnenstad van Detroit. Een ruim appartement, waar een hagelwit gordijn vanaf het balkon naar binnen waait. De ideale woning voor Janet. Haar nieuwe buurmeisje, de negenjarige Emily, vertelt haar dat de vorige bewoonster onder mysterieuze omstandigheden zelfmoord pleegde. ''s Nachts krijgt Janet het gevoel dat ze niet alleen in het appartement is. Ze voelt een aanwezigheid. Iets dat kwaad in de zin heeft. Aanvankelijk denkt ze dat ze het zichzelf inbeeldt. Maar wanneer tijdens een huiveringwekkende nacht deze bovennatuurlijke aanwezigheid bezit probeert te nemen van haar lichaam en Janet zo tot zelfmoord te drijven, begint de nachtmerrie pas echt.

Regisseur en acteurs

 • Michael Taverna portrait

  Michael Taverna

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Lara Slate

 • Rebecca De Mornay portait

  Rebecca De Mornay

  Maddie Slate

 • Julianne Michelle portait

  Julianne Michelle

  Janet Slate

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Mark Taylor

 • John Diehl portait

  John Diehl

  Detective

 • Kathleen Mackey portrait

  Kathleen Mackey

  Jennifer Logan / Jennifer Logan's Mother

 • Jessica Malka portrait

  Jessica Malka

  Lidia Abrams

Apartment 1303

Apartment 1303 streamen

Apartment 1303 streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Apartment 1303 downloaden

Zin om Apartment 1303 te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Apartment 1303 te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Apartment 1303 torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Apartment 1303 makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Apartment 1303 trailer

Wil je er zeker van zijn dat Apartment 1303 jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.