Apartment 1303
%
26

Apartment 1303

Nu kijken

Kijk Apartment 1303

Moeite met waar je nou Apartment 1303 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apartment 1303

Samenvatting

Na een ruzie met haar moeder en zus gaat Janet op zoek naar een eigen woning. Ze vindt een appartement op de dertiende verdieping in de binnenstad van Detroit. Een ruim appartement, waar een hagelwit gordijn vanaf het balkon naar binnen waait. De ideale woning voor Janet. Haar nieuwe buurmeisje, de negenjarige Emily, vertelt haar dat de vorige bewoonster onder mysterieuze omstandigheden zelfmoord pleegde. ''s Nachts krijgt Janet het gevoel dat ze niet alleen in het appartement is. Ze voelt een aanwezigheid. Iets dat kwaad in de zin heeft. Aanvankelijk denkt ze dat ze het zichzelf inbeeldt. Maar wanneer tijdens een huiveringwekkende nacht deze bovennatuurlijke aanwezigheid bezit probeert te nemen van haar lichaam en Janet zo tot zelfmoord te drijven, begint de nachtmerrie pas echt.

Regisseur en acteurs

 • Michael Taverna portrait

  Michael Taverna

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Lara Slate

 • Rebecca De Mornay portait

  Rebecca De Mornay

  Maddie Slate

 • Julianne Michelle portait

  Julianne Michelle

  Janet Slate

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Mark Taylor

 • John Diehl portait

  John Diehl

  Detective

 • Kathleen Mackey portrait

  Kathleen Mackey

  Jennifer Logan / Jennifer Logan's Mother

 • Jessica Malka portrait

  Jessica Malka

  Lidia Abrams

Apartment 1303

Op zoek naar Apartment 1303? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Apartment 1303 streamen

Het streamen van movies als Apartment 1303 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Apartment 1303 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Apartment 1303 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Apartment 1303 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Apartment 1303 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Apartment 1303 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Apartment 1303 trailer

Weet je nog niet zeker of Apartment 1303 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.