Apartment 1303
%
26

Apartment 1303

Nu kijken

Kijk Apartment 1303

Moeite met waar je nou Apartment 1303 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apartment 1303

Samenvatting

Na een ruzie met haar moeder en zus gaat Janet op zoek naar een eigen woning. Ze vindt een appartement op de dertiende verdieping in de binnenstad van Detroit. Een ruim appartement, waar een hagelwit gordijn vanaf het balkon naar binnen waait. De ideale woning voor Janet. Haar nieuwe buurmeisje, de negenjarige Emily, vertelt haar dat de vorige bewoonster onder mysterieuze omstandigheden zelfmoord pleegde. ''s Nachts krijgt Janet het gevoel dat ze niet alleen in het appartement is. Ze voelt een aanwezigheid. Iets dat kwaad in de zin heeft. Aanvankelijk denkt ze dat ze het zichzelf inbeeldt. Maar wanneer tijdens een huiveringwekkende nacht deze bovennatuurlijke aanwezigheid bezit probeert te nemen van haar lichaam en Janet zo tot zelfmoord te drijven, begint de nachtmerrie pas echt.

Regisseur en acteurs

 • Michael Taverna portrait

  Michael Taverna

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Lara Slate

 • Rebecca De Mornay portait

  Rebecca De Mornay

  Maddie Slate

 • Julianne Michelle portait

  Julianne Michelle

  Janet Slate

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Mark Taylor

 • John Diehl portait

  John Diehl

  Detective

 • Kathleen Mackey portrait

  Kathleen Mackey

  Jennifer Logan / Jennifer Logan's Mother

 • Jessica Malka portrait

  Jessica Malka

  Lidia Abrams

Apartment 1303

Veel gehoord over Apartment 1303 en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Apartment 1303 heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Apartment 1303 streamen

Wil je Apartment 1303, de movie met Mischa Barton, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Apartment 1303 zelfs gratis kijken.

Apartment 1303 downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Apartment 1303 ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Apartment 1303 er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Apartment 1303 torrent

Op zoek naar een torrent van Apartment 1303? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Apartment 1303 te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Apartment 1303 trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Apartment 1303. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.