Apartment 1303
%
26

Apartment 1303

Nu kijken

Kijk Apartment 1303

Moeite met waar je nou Apartment 1303 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apartment 1303

Samenvatting

Na een ruzie met haar moeder en zus gaat Janet op zoek naar een eigen woning. Ze vindt een appartement op de dertiende verdieping in de binnenstad van Detroit. Een ruim appartement, waar een hagelwit gordijn vanaf het balkon naar binnen waait. De ideale woning voor Janet. Haar nieuwe buurmeisje, de negenjarige Emily, vertelt haar dat de vorige bewoonster onder mysterieuze omstandigheden zelfmoord pleegde. ''s Nachts krijgt Janet het gevoel dat ze niet alleen in het appartement is. Ze voelt een aanwezigheid. Iets dat kwaad in de zin heeft. Aanvankelijk denkt ze dat ze het zichzelf inbeeldt. Maar wanneer tijdens een huiveringwekkende nacht deze bovennatuurlijke aanwezigheid bezit probeert te nemen van haar lichaam en Janet zo tot zelfmoord te drijven, begint de nachtmerrie pas echt.

Regisseur en acteurs

 • Michael Taverna portrait

  Michael Taverna

  Director

 • Mischa Barton portait

  Mischa Barton

  Lara Slate

 • Rebecca De Mornay portait

  Rebecca De Mornay

  Maddie Slate

 • Julianne Michelle portait

  Julianne Michelle

  Janet Slate

 • Corey Sevier portait

  Corey Sevier

  Mark Taylor

 • John Diehl portait

  John Diehl

  Detective

 • Kathleen Mackey portrait

  Kathleen Mackey

  Jennifer Logan / Jennifer Logan's Mother

 • Jessica Malka portrait

  Jessica Malka

  Lidia Abrams

Apartment 1303

Benieuwd naar Apartment 1303? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Apartment 1303 kunt bekijken.

Apartment 1303 streamen

Wil je Apartment 1303 streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Apartment 1303 gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Apartment 1303 downloaden

movies als Apartment 1303 kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Apartment 1303. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apartment 1303. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Apartment 1303 torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Apartment 1303 te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Apartment 1303 trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Apartment 1303 je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!