Apartment in Athens
%
65

Apartment in Athens

Kijk Apartment in Athens

Moeite met waar je nou Apartment in Athens moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Athens, 1943. An apartment is requisitioned to provide accommodation for a German officer. In the apartment live the Helianos, a middle-aged couple who used to be well-off. He is an intellectual, moderate and patient. She is an anxious housewife. They have a ten-year old son who is filled with melodramatic revenge fantasies and a twelve-year old daughter. With the arrival of Captain Kalter everything is wiped out. The methodical, ascetic, cruel Kalter is a military god who inflicts terror. And the Helianos give in, submissive. They are now servants, with no identity other than their acquiescence...

Apartment in Athens

Apartment in Athens streamen

Apartment in Athens streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Apartment in Athens downloaden

Zin om Apartment in Athens te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Apartment in Athens te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Apartment in Athens torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Apartment in Athens makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Apartment in Athens trailer

Wil je er zeker van zijn dat Apartment in Athens jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.