Apenstreken
%
62

Apenstreken

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Apenstreken

Moeite met waar je nou Apenstreken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apenstreken

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen Apenstreken draait?

Samenvatting

De eerste Nederlandse familiefilm van de makers van Zoop, Kameleon en Michiel de Ruyter. Een ondeugend en leerzaam filmavontuur bomvol boerderijdieren. Het is een beestenboel, er wordt zelfs een lam geboren. Apenstreken vertelt het bijzondere verhaal van de ondeugende wees Wim. Hij wil graag naar school maar moet met de andere weeskinderen in de fabriek werken van de gemene directrice van het weeshuis waar hij woont. Als Wim ontsnapt en samen met een brutale aap terecht komt op het platteland begint een spannend avontuur voor jong en oud.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  director

 • Alwin Pulinckx portrait

  Alwin Pulinckx

  actor

 • Sanne Vogel portrait

  Sanne Vogel

  actor

 • Kim-Lian van der Meij portrait

  Kim-Lian van der Meij

  actor

 • Mike Weerts portrait

  Mike Weerts

  actor

 • Loek Peters portrait

  Loek Peters

  actor

 • Martine Sandifort portrait

  Martine Sandifort

  actor

 • Lars Henckens portrait

  Lars Henckens

  actor

 • Mees Smits portrait

  Mees Smits

  actor

 • Tygo Bussemakers portrait

  Tygo Bussemakers

  actor

Trailers

Apenstreken

Benieuwd naar Apenstreken? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Apenstreken draait.

Apenstreken in de bioscoop

Apenstreken draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Apenstreken.

Apenstreken streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Apenstreken te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Apenstreken een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Apenstreken zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Apenstreken torrent

Op zoek naar een torrent van Apenstreken? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Apenstreken zonder zorgen.

Apenstreken downloaden

Als Apenstreken binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Apenstreken trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Apenstreken de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.