Apenstreken
%
62

Apenstreken

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Apenstreken

Moeite met waar je nou Apenstreken moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apenstreken

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

A 9-year-old orphan forced to work in a factory hopes of going to school like other kids. After running away he has the adventures of his dreams.

Regisseur en acteurs

 • Johan Nijenhuis portrait

  Johan Nijenhuis

  director

 • Alwin Pulinckx portrait

  Alwin Pulinckx

  actor

 • Sanne Vogel portrait

  Sanne Vogel

  actor

 • Kim-Lian van der Meij portrait

  Kim-Lian van der Meij

  actor

 • Mike Weerts portrait

  Mike Weerts

  actor

 • Loek Peters portrait

  Loek Peters

  actor

 • Martine Sandifort portrait

  Martine Sandifort

  actor

 • Lars Henckens portrait

  Lars Henckens

  actor

 • Mees Smits portrait

  Mees Smits

  actor

 • Tygo Bussemakers portrait

  Tygo Bussemakers

  actor

Trailers

Apenstreken

Wil je Apenstreken kijken? De movie vanuit 2015 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apenstreken op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apenstreken met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apenstreken downloaden

Het downloaden van Apenstreken is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apenstreken ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apenstreken streamen

Het streamen van Apenstreken heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apenstreken online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apenstreken kijkt. Ideaal!

Apenstreken torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apenstreken. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apenstreken trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apenstreken voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.