Apne
%
60

Apne

Kijk Apne

Moeite met waar je nou Apne moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

An ex-boxer Baldev Choudhary (Dharmendra) has had a stain in his boxing career. He wanted to wash it with his son Angad's (Sunny Deol) success, but times were hard and a financial crunch kept him from achieving this dream. Though Angad pulled through fine, Baldev never forgot who ruined his chance to wash the stain. An opportunity strikes Baldev in the form of a T.V. Show. He trains a local boy to get into this media hyped boxing show, but is ditched for a better coach at the last minute. Baldev's younger son Karan (Bobby Deol) has just launched his first music album. Realizing his father is in crises of his life, he gives up his dream of a musical career to get into the game of boxing.

Apne

Zin om Apne lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apne te bekijken voor je op een rijtje.

Apne downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apne downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apne. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apne er ook in SD heel goed uit.

Apne streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apne net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apne hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apne helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apne torrent

Denk je dat je om Apne te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apne trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apne de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.