Apocalypto
%
78

Apocalypto

Nu kijken

Kijk Apocalypto

Moeite met waar je nou Apocalypto moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apocalypto

Samenvatting

Jaguar Paw is een jonge krijger die samen met zijn gezin deel uitmaakt van een kleine, vredelievende Maya-gemeenschap. Op een dag wordt zijn stam aangevallen door plunderende krijgers, die jacht maken op slaven die ze aan hun goden kunnen offeren. Jaguar Paw slaagt erin zijn hoogzwangere vrouw Seven en zijn zoontje Turtles Run te verstoppen voor de indringers, maar wordt zelf wel gevangen genomen.

Apocalypto

Apocalypto streamen

Apocalypto streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Apocalypto downloaden

Zin om Apocalypto te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Apocalypto te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Apocalypto torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Apocalypto makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Apocalypto trailer

Wil je er zeker van zijn dat Apocalypto jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.