Apollo 11
%
89

Apollo 11

Kijk Apollo 11

Moeite met waar je nou Apollo 11 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 27-06-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Op 20 juli dit jaar is het 50 jaar geleden dat de mens voet op de maan zette. In 1969 bereikte de missie met Apollo 11 haar doel en leefde de hele wereld mee met de astronauten Neil Armstrong, Buzz Aldrin en Michael Collins. Een onvergetelijk moment dat vanaf 27 juni 2019 op spectaculaire wijze opnieuw te beleven is in de indrukwekkende documentaire Apollo 11 van regisseur Todd Douglas Miller (Emmy award winnaar Dinosaur 13). Met niet eerder vertoond en digitaal gerestaureerd beeld wordt de kijker in de bioscoop meegevoerd naar deze historische missie. 
 
Samengesteld uit herontdekt 70mm archiefbeeld en uit meer dan 11.000 uur geluidsopnames, neemt de film de kijker rechtstreeks mee naar het hart van de meest gevierde missie van NASA die Neil Armstrong en Buzz Aldrin tot internationale helden maakte. Aldrin en Armstrong daalden in de maanlander Eagle af naar het maanoppervlak, terwijl Collins achterbleef in het ruimtevaartuig Columbia dat rond de maan cirkelde. Een spectaculaire herbeleving van de gedenkwaardige dagen en uren in juli 1969 vanuit het zicht van de astronauten, het team in Mission Control en de miljoenen toeschouwers op de grond, toen de mensheid een gigantische sprong in de toekomst maakte.

 Apollo 11 won op het Sundance Film Festival 2019 de Documentary Special Jury Award for Editing.

Regisseur en acteurs

 • Todd Douglas Miller portait

  Todd Douglas Miller

  Director

 • Neil Armstrong portait

  Neil Armstrong

  Himself (archive footage)

 • Buzz Aldrin portait

  Buzz Aldrin

  Himself (archive footage)

 • Michael Collins portait

  Michael Collins

  Himself (archive footage)

 • Walter Cronkite portait

  Walter Cronkite

  Himself (archive footage)

Apollo 11

Wil je Apollo 11 kijken? De movie van Todd Douglas Miller uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apollo 11 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apollo 11 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apollo 11 downloaden

Het downloaden van Apollo 11 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apollo 11 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apollo 11 streamen

Het streamen van Apollo 11 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apollo 11 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apollo 11 kijkt. Ideaal!

Apollo 11 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apollo 11. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apollo 11 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apollo 11 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.