Apollo 13: To the Edge and Back
%
81

Apollo 13: To the Edge and Back

Kijk Apollo 13: To the Edge and Back

Moeite met waar je nou Apollo 13: To the Edge and Back moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Apollo 13: To the Edge and Back tells the gripping, true story of the catastrophic flight of the Apollo 13 and the heroic struggle to bring the astronauts back alive. With first-hand accounts from the pilots, their families, and the people of mission control, it documents a thrilling struggle against time and all odds and serves as a reminder that, in the words of James Lovell, "We do not realize what we have on Earth until we leave it."

Regisseur en acteurs

 • Jim Lovell portait

  Jim Lovell

  Himself (as James Lovell)

 • Fred Haise portrait

  Fred Haise

  Himself

 • Gene Kranz portait

  Gene Kranz

  Himself

 • Jack Swikert portrait

  Jack Swikert

  Himself

Apollo 13: To the Edge and Back

Zin om Apollo 13: To the Edge and Back lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apollo 13: To the Edge and Back te bekijken voor je op een rijtje.

Apollo 13: To the Edge and Back downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apollo 13: To the Edge and Back downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apollo 13: To the Edge and Back. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apollo 13: To the Edge and Back er ook in SD heel goed uit.

Apollo 13: To the Edge and Back streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apollo 13: To the Edge and Back net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apollo 13: To the Edge and Back hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apollo 13: To the Edge and Back helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apollo 13: To the Edge and Back torrent

Denk je dat je om Apollo 13: To the Edge and Back te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apollo 13: To the Edge and Back trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apollo 13: To the Edge and Back de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.