Apollo 18
%
52

Apollo 18

Nu kijken

Kijk Apollo 18

Moeite met waar je nou Apollo 18 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apollo 18

Samenvatting

Op 17 december 1972 was de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. Apollo 18 brengt de waarheid rond die missie naar boven en onthult het originele beeldmateriaal dat door de astronauten is vastgelegd tijdens hun ruimtereis. Hoewel NASA ontkent dat de beelden authentiek zijn, zeggen anderen dat deze reis de ware reden is waarom de mensheid nooit naar de maan is teruggekeerd…

Regisseur en acteurs

 • Gonzalo López-Gallego portait

  Gonzalo López-Gallego

  Director

 • Ryan Robbins portait

  Ryan Robbins

  Lt. Col. John Grey

 • Warren Christie portait

  Warren Christie

  Capt. Benjamin Anderson

 • Lloyd Owen portait

  Lloyd Owen

  Cdr. Nathan Walker

 • Andrew Airlie portait

  Andrew Airlie

  Mission Control

 • Michael Kopsa portait

  Michael Kopsa

  Deputy Secretary of Defense

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Nate's Girlfriend

 • Kurt Max Runte portait

  Kurt Max Runte

  Lab Tech

 • Kim Wylie portrait

  Kim Wylie

  Laura Anderson

 • Noah Wylie portrait

  Noah Wylie

  Ryan Anderson

 • Erica Carroll portait

  Erica Carroll

  John's Fiancée

 • Jan Bos portait

  Jan Bos

  Lab Tech

Apollo 18

Wil je Apollo 18 kijken? De movie van Gonzalo López-Gallego uit 2011 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apollo 18 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apollo 18 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apollo 18 downloaden

Het downloaden van Apollo 18 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apollo 18 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apollo 18 streamen

Het streamen van Apollo 18 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apollo 18 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apollo 18 kijkt. Ideaal!

Apollo 18 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apollo 18. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apollo 18 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apollo 18 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.