Apollo 18
%
52

Apollo 18

Nu kijken

Kijk Apollo 18

Moeite met waar je nou Apollo 18 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apollo 18

Samenvatting

Op 17 december 1972 was de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. Apollo 18 brengt de waarheid rond die missie naar boven en onthult het originele beeldmateriaal dat door de astronauten is vastgelegd tijdens hun ruimtereis. Hoewel NASA ontkent dat de beelden authentiek zijn, zeggen anderen dat deze reis de ware reden is waarom de mensheid nooit naar de maan is teruggekeerd…

Regisseur en acteurs

 • Gonzalo López-Gallego portait

  Gonzalo López-Gallego

  Director

 • Ryan Robbins portait

  Ryan Robbins

  Lt. Col. John Grey

 • Warren Christie portait

  Warren Christie

  Capt. Benjamin Anderson

 • Lloyd Owen portait

  Lloyd Owen

  Cdr. Nathan Walker

 • Andrew Airlie portait

  Andrew Airlie

  Mission Control

 • Michael Kopsa portait

  Michael Kopsa

  Deputy Secretary of Defense

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Nate's Girlfriend

 • Kurt Max Runte portait

  Kurt Max Runte

  Lab Tech

 • Kim Wylie portrait

  Kim Wylie

  Laura Anderson

 • Noah Wylie portrait

  Noah Wylie

  Ryan Anderson

 • Erica Carroll portait

  Erica Carroll

  John's Fiancée

 • Jan Bos portait

  Jan Bos

  Lab Tech

Apollo 18

Op zoek naar Apollo 18? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Apollo 18 streamen

Het streamen van movies als Apollo 18 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Apollo 18 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Apollo 18 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Apollo 18 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Apollo 18 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Apollo 18 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Apollo 18 trailer

Weet je nog niet zeker of Apollo 18 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.