Apollo 18
%
52

Apollo 18

Nu kijken

Kijk Apollo 18

Moeite met waar je nou Apollo 18 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apollo 18

Samenvatting

Op 17 december 1972 was de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. Apollo 18 brengt de waarheid rond die missie naar boven en onthult het originele beeldmateriaal dat door de astronauten is vastgelegd tijdens hun ruimtereis. Hoewel NASA ontkent dat de beelden authentiek zijn, zeggen anderen dat deze reis de ware reden is waarom de mensheid nooit naar de maan is teruggekeerd…

Regisseur en acteurs

 • Gonzalo López-Gallego portait

  Gonzalo López-Gallego

  Director

 • Ryan Robbins portait

  Ryan Robbins

  Lt. Col. John Grey

 • Warren Christie portait

  Warren Christie

  Capt. Benjamin Anderson

 • Lloyd Owen portait

  Lloyd Owen

  Cdr. Nathan Walker

 • Andrew Airlie portait

  Andrew Airlie

  Mission Control

 • Michael Kopsa portait

  Michael Kopsa

  Deputy Secretary of Defense

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Nate's Girlfriend

 • Kurt Max Runte portait

  Kurt Max Runte

  Lab Tech

 • Kim Wylie portrait

  Kim Wylie

  Laura Anderson

 • Noah Wylie portrait

  Noah Wylie

  Ryan Anderson

 • Erica Carroll portait

  Erica Carroll

  John's Fiancée

 • Jan Bos portait

  Jan Bos

  Lab Tech

Apollo 18

Wil je Apollo 18 kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2011 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Apollo 18 streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Apollo 18 niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Apollo 18 zelfs gratis bekijken.

Apollo 18 downloaden

Wil je Apollo 18 ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Apollo 18 overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Apollo 18 torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Apollo 18 is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Apollo 18 trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Apollo 18 de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.