Apollo 18
%
52

Apollo 18

Nu kijken

Kijk Apollo 18

Moeite met waar je nou Apollo 18 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apollo 18

Samenvatting

Op 17 december 1972 was de laatste officiële (bemande) ruimtemissie naar de maan. Een jaar later blijkt dat in het geheim nog een reis is gemaakt. Apollo 18 brengt de waarheid rond die missie naar boven en onthult het originele beeldmateriaal dat door de astronauten is vastgelegd tijdens hun ruimtereis. Hoewel NASA ontkent dat de beelden authentiek zijn, zeggen anderen dat deze reis de ware reden is waarom de mensheid nooit naar de maan is teruggekeerd…

Regisseur en acteurs

 • Gonzalo López-Gallego portait

  Gonzalo López-Gallego

  Director

 • Ryan Robbins portait

  Ryan Robbins

  Lt. Col. John Grey

 • Warren Christie portait

  Warren Christie

  Capt. Benjamin Anderson

 • Lloyd Owen portait

  Lloyd Owen

  Cdr. Nathan Walker

 • Andrew Airlie portait

  Andrew Airlie

  Mission Control

 • Michael Kopsa portait

  Michael Kopsa

  Deputy Secretary of Defense

 • Ali Liebert portait

  Ali Liebert

  Nate's Girlfriend

 • Kurt Max Runte portait

  Kurt Max Runte

  Lab Tech

 • Kim Wylie portrait

  Kim Wylie

  Laura Anderson

 • Noah Wylie portrait

  Noah Wylie

  Ryan Anderson

 • Erica Carroll portait

  Erica Carroll

  John's Fiancée

 • Jan Bos portait

  Jan Bos

  Lab Tech

Apollo 18

Zin om Apollo 18 lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apollo 18 te bekijken voor je op een rijtje.

Apollo 18 downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apollo 18 downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apollo 18. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apollo 18 er ook in SD heel goed uit.

Apollo 18 streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apollo 18 net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apollo 18 hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apollo 18 helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apollo 18 torrent

Denk je dat je om Apollo 18 te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apollo 18 trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apollo 18 de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.