Apollonian Story
%
64

Apollonian Story

Kijk Apollonian Story

Moeite met waar je nou Apollonian Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Sixty-seven-year-old Nissim Kahlon made his home in a cave he dug, in a limestone cliff under the Apollonia National Park, on the North of the Herzliya coast, 15 kilometers north of modern Tel Aviv. For years he lived in this cave, without electricity or running water. Today the “home” that he built out of anything and everything – rocks, trash, sand – contains countless caves and tunnels, and Nissim insists on continuing to work on it every day. His work never ends. Nissim’s son, eighteen-year-old Moshe, who was born in the cave and will soon join the military, is moving in with him. Together they work to dig out the cave in which he will live. Through their hard work, a complex relationship between father and son is revealed

Regisseur en acteurs

  • Ilan Moscovitch portrait

    Ilan Moscovitch

    Director

  • Dan Bronfeld portrait

    Dan Bronfeld

    Director

Apollonian Story

Wil je Apollonian Story kijken? De movie van Ilan Moscovitch uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apollonian Story op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apollonian Story met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apollonian Story downloaden

Het downloaden van Apollonian Story is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apollonian Story ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apollonian Story streamen

Het streamen van Apollonian Story heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apollonian Story online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apollonian Story kijkt. Ideaal!

Apollonian Story torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apollonian Story. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apollonian Story trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apollonian Story voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.