App
%
55

App

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk App

Moeite met waar je nou App moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor App

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Vandaag bij het ZDF de eerste bioscoopfilm met second screen-technologie. "APP" vertelt het verhaal van de studente Anna, die na een feest een alleswetende app met de naam IRIS op haar smartphone vindt.

Regisseur en acteurs

 • Bobby Boermans portrait

  Bobby Boermans

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Rijnders

 • Isis Cabolet portait

  Isis Cabolet

  Sophie Welts

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Tim Maas

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Jerry

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Daan Thijsse

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Stijn Rijnders

Trailers

App

Wil je App kijken? De movie van Bobby Boermans uit 2013 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om App op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om App met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

App downloaden

Het downloaden van App is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je App ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

App streamen

Het streamen van App heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je App online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar App kijkt. Ideaal!

App torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van App. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

App trailer

Bekijk eerst even de trailer van App voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.