App
%
55

App

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk App

Moeite met waar je nou App moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor App

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Vandaag bij het ZDF de eerste bioscoopfilm met second screen-technologie. "APP" vertelt het verhaal van de studente Anna, die na een feest een alleswetende app met de naam IRIS op haar smartphone vindt.

Regisseur en acteurs

 • Bobby Boermans portrait

  Bobby Boermans

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Rijnders

 • Isis Cabolet portait

  Isis Cabolet

  Sophie Welts

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Tim Maas

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Jerry

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Daan Thijsse

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Stijn Rijnders

Trailers

App

Wil je App kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2013 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

App streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je App niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je App zelfs gratis bekijken.

App downloaden

Wil je App ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je App overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

App torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van App is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

App trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of App de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.