App
%
55

App

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk App

Moeite met waar je nou App moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor App

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Vandaag bij het ZDF de eerste bioscoopfilm met second screen-technologie. "APP" vertelt het verhaal van de studente Anna, die na een feest een alleswetende app met de naam IRIS op haar smartphone vindt.

Regisseur en acteurs

 • Bobby Boermans portrait

  Bobby Boermans

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Rijnders

 • Isis Cabolet portait

  Isis Cabolet

  Sophie Welts

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Tim Maas

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Jerry

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Daan Thijsse

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Stijn Rijnders

Trailers

App

Op zoek naar App? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

App streamen

Het streamen van movies als App heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als App waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je App dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

App downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als App te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

App torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

App trailer

Weet je nog niet zeker of App jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.