App
%
55

App

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk App

Moeite met waar je nou App moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor App

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Vandaag bij het ZDF de eerste bioscoopfilm met second screen-technologie. "APP" vertelt het verhaal van de studente Anna, die na een feest een alleswetende app met de naam IRIS op haar smartphone vindt.

Regisseur en acteurs

 • Bobby Boermans portrait

  Bobby Boermans

  Director

 • Hannah Hoekstra portait

  Hannah Hoekstra

  Anna Rijnders

 • Isis Cabolet portait

  Isis Cabolet

  Sophie Welts

 • Robert de Hoog portait

  Robert de Hoog

  Tim Maas

 • Jeroen Spitzenberger portait

  Jeroen Spitzenberger

  Jerry

 • Matthijs van de Sande Bakhuyzen portait

  Matthijs van de Sande Bakhuyzen

  Daan Thijsse

 • Alex Hendrickx portrait

  Alex Hendrickx

  Stijn Rijnders

Trailers

App

App streamen

App streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

App downloaden

Zin om App te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als App te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

App torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als App makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

App trailer

Wil je er zeker van zijn dat App jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.