Apparitional
%
43

Apparitional

Kijk Apparitional

Moeite met waar je nou Apparitional moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een groep van geestenjagers moet sterker uit de hoek komen om te kunnen concurreren in de competitieve wereld van de paranormale tv-programma's. Daardoor komen ze terecht in een echte spookgevangenis met een gruwelijk verleden. Dit blijkt echter zwaarder te zijn dan waar ze op gerekend hadden.

Regisseur en acteurs

 • Andrew P. Jones portait

  Andrew P. Jones

  Director

 • Jeffrey Johnson portait

  Jeffrey Johnson

  Joel

 • Linara Washington portait

  Linara Washington

  Kate

 • Charley Koontz portait

  Charley Koontz

  Berger

 • John Zderko portait

  John Zderko

  Roger

 • Bill Lithgow portait

  Bill Lithgow

  Mr. Gaffney

 • Dee Wallace portait

  Dee Wallace

  Ms. Simon

Apparitional

Veel gehoord over Apparitional en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Apparitional heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Apparitional streamen

Wil je Apparitional, de movie met Jeffrey Johnson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Apparitional zelfs gratis kijken.

Apparitional downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Apparitional ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Apparitional er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Apparitional torrent

Op zoek naar een torrent van Apparitional? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Apparitional te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Apparitional trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Apparitional. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.