Apparitional
%
43

Apparitional

Kijk Apparitional

Moeite met waar je nou Apparitional moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Een groep van geestenjagers moet sterker uit de hoek komen om te kunnen concurreren in de competitieve wereld van de paranormale tv-programma's. Daardoor komen ze terecht in een echte spookgevangenis met een gruwelijk verleden. Dit blijkt echter zwaarder te zijn dan waar ze op gerekend hadden.

Regisseur en acteurs

 • Andrew P. Jones portrait

  Andrew P. Jones

  Director

 • Jeffrey Johnson portrait

  Jeffrey Johnson

  Joel

 • Linara Washington portait

  Linara Washington

  Kate

 • Charley Koontz portait

  Charley Koontz

  Berger

 • John Zderko portrait

  John Zderko

  Roger

 • Bill Lithgow portrait

  Bill Lithgow

  Mr. Gaffney

 • Dee Wallace portait

  Dee Wallace

  Ms. Simon

Apparitional

Wil je Apparitional kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Apparitional streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Apparitional niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Apparitional zelfs gratis bekijken.

Apparitional downloaden

Wil je Apparitional ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Apparitional overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Apparitional torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Apparitional is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Apparitional trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Apparitional de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.