Apparitions

Apparitions

Kijk Apparitions

Moeite met waar je nou Apparitions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"Apariciones" is a cinematographic essay on the question of what are apparitions, or what might they be. It’s a filmed documentation of the verbs “to appear” and “to disappear”. This film challenges itself by trying to make visible und perceptible these unseizable and sometimes invisible subjects. Apariciones is a collage-shortfilm, an associative definition, a visual thinking process, a physics of illusions. This short film uses a variety of different mechanical, chemical and digital techniques. It was partially filmed with quite "normal" film cameras such as the Bolex and ARRI Alexa. However, in the animation scenes several different photo cameras were used: a Canon 50D for instance, which was fitted with a self-made telephoto lens made of cardboard; a cardboard pinhole camera; a large-format Sinar camera 4x5 inches and a small-format reflex cameras Nikon FM and Canon 5D.

Apparitions

Zin om Apparitions lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apparitions te bekijken voor je op een rijtje.

Apparitions downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apparitions downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apparitions. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apparitions er ook in SD heel goed uit.

Apparitions streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apparitions net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apparitions hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apparitions helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apparitions torrent

Denk je dat je om Apparitions te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apparitions trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apparitions de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.