Apparitions

Apparitions

Kijk Apparitions

Moeite met waar je nou Apparitions moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

"Apariciones" is a cinematographic essay on the question of what are apparitions, or what might they be. It’s a filmed documentation of the verbs “to appear” and “to disappear”. This film challenges itself by trying to make visible und perceptible these unseizable and sometimes invisible subjects. Apariciones is a collage-shortfilm, an associative definition, a visual thinking process, a physics of illusions. This short film uses a variety of different mechanical, chemical and digital techniques. It was partially filmed with quite "normal" film cameras such as the Bolex and ARRI Alexa. However, in the animation scenes several different photo cameras were used: a Canon 50D for instance, which was fitted with a self-made telephoto lens made of cardboard; a cardboard pinhole camera; a large-format Sinar camera 4x5 inches and a small-format reflex cameras Nikon FM and Canon 5D.

Apparitions

Wil je Apparitions kijken? De movie vanuit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apparitions op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apparitions met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apparitions downloaden

Het downloaden van Apparitions is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apparitions ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apparitions streamen

Het streamen van Apparitions heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apparitions online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apparitions kijkt. Ideaal!

Apparitions torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apparitions. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apparitions trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apparitions voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.