Appassionata
%
75

Appassionata

Nu kijken

Kijk Appassionata

Moeite met waar je nou Appassionata moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Appassionata

Regisseur en acteurs

 • Mirko Echghi-Ghamsari portrait

  Mirko Echghi-Ghamsari

  Director

 • Sebastian Ströbel portrait

  Sebastian Ströbel

  Actor

 • Marcel Miller portrait

  Marcel Miller

  Actor

 • Andreas Diekmann portrait

  Andreas Diekmann

  Actor

 • Sönke Möhring portrait

  Sönke Möhring

  Actor

Appassionata

Appassionata streamen

Appassionata streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Appassionata downloaden

Zin om Appassionata te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Appassionata te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Appassionata torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Appassionata makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Appassionata trailer

Wil je er zeker van zijn dat Appassionata jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.