Apple of My Eye
%
57

Apple of My Eye

Nu kijken

Kijk Apple of My Eye

Moeite met waar je nou Apple of My Eye moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apple of My Eye

Samenvatting

Bailey (Avery Arendes) is a talented young teenager who tragically loses her sight in a horse riding accident. Her devoted parents, Caroline (Amy Smart) and Jason (Liam McIntyre) do everything possible to help her adjust, but she's unable to connect to anyone or anything. That is, until she meets Charlie (Burt Reynolds), a Guide Dog Trainer who introduces her to Apple, an affectionate miniature horse, who becomes her new eyes - and new best friend - in this inspirational film for the whole family.

Regisseur en acteurs

 • Castille Landon portait

  Castille Landon

  Director

 • Amy Smart portait

  Amy Smart

  Caroline Andrews

 • Jack Griffo portait

  Jack Griffo

  Sebastian

 • AJ Michalka portait

  AJ Michalka

  Kai

 • Liam McIntyre portait

  Liam McIntyre

  Jason Andrews

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Charlie

 • Avery Arendes portait

  Avery Arendes

  Bailey Andrews

 • Castille Landon portait

  Castille Landon

  Ari

 • Lindsay Lamb portrait

  Lindsay Lamb

  Jenny

 • Nick Bateman portait

  Nick Bateman

  Dr. Grant

 • Charlie Barnett portait

  Charlie Barnett

  Dr. Copeland

 • Maddi Jane portrait

  Maddi Jane

  Sarabeth

 • Kaitlyn Kelly portrait

  Kaitlyn Kelly

  Sidewalk Girl #1

 • Lyla Cullimore portrait

  Lyla Cullimore

  Sidewalk Girl #2

Apple of My Eye

Wil je Apple of My Eye kijken? De movie van Castille Landon uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Apple of My Eye op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Apple of My Eye met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Apple of My Eye downloaden

Het downloaden van Apple of My Eye is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Apple of My Eye ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Apple of My Eye streamen

Het streamen van Apple of My Eye heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Apple of My Eye online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Apple of My Eye kijkt. Ideaal!

Apple of My Eye torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Apple of My Eye. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Apple of My Eye trailer

Bekijk eerst even de trailer van Apple of My Eye voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.