Apple of My Eye
%
57

Apple of My Eye

Nu kijken

Kijk Apple of My Eye

Moeite met waar je nou Apple of My Eye moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apple of My Eye

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Apple of My Eye draait?

Samenvatting

Bailey (Avery Arendes) is a talented young teenager who tragically loses her sight in a horse riding accident. Her devoted parents, Caroline (Amy Smart) and Jason (Liam McIntyre) do everything possible to help her adjust, but she's unable to connect to anyone or anything. That is, until she meets Charlie (Burt Reynolds), a Guide Dog Trainer who introduces her to Apple, an affectionate miniature horse, who becomes her new eyes - and new best friend - in this inspirational film for the whole family.

Regisseur en acteurs

 • Castille Landon portait

  Castille Landon

  Director

 • Amy Smart portait

  Amy Smart

  Caroline Andrews

 • Jack Griffo portait

  Jack Griffo

  Sebastian

 • AJ Michalka portait

  AJ Michalka

  Kai

 • Liam McIntyre portait

  Liam McIntyre

  Jason Andrews

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Charlie

 • Avery Arendes portait

  Avery Arendes

  Bailey Andrews

 • Castille Landon portait

  Castille Landon

  Ari

 • Lindsay Lamb portrait

  Lindsay Lamb

  Jenny

 • Nick Bateman portait

  Nick Bateman

  Dr. Grant

 • Charlie Barnett portait

  Charlie Barnett

  Dr. Copeland

 • Maddi Jane portrait

  Maddi Jane

  Sarabeth

 • Kaitlyn Kelly portrait

  Kaitlyn Kelly

  Sidewalk Girl #1

 • Lyla Cullimore portrait

  Lyla Cullimore

  Sidewalk Girl #2

Apple of My Eye

Benieuwd naar Apple of My Eye? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Apple of My Eye draait.

Apple of My Eye in de bioscoop

Apple of My Eye draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Apple of My Eye.

Apple of My Eye streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Apple of My Eye te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Apple of My Eye een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Apple of My Eye zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Apple of My Eye torrent

Op zoek naar een torrent van Apple of My Eye? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Apple of My Eye zonder zorgen.

Apple of My Eye downloaden

Als Apple of My Eye binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Apple of My Eye trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Apple of My Eye de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.