Apple of My Eye
%
57

Apple of My Eye

Nu kijken

Kijk Apple of My Eye

Moeite met waar je nou Apple of My Eye moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Apple of My Eye

Samenvatting

Bailey (Avery Arendes) is a talented young teenager who tragically loses her sight in a horse riding accident. Her devoted parents, Caroline (Amy Smart) and Jason (Liam McIntyre) do everything possible to help her adjust, but she's unable to connect to anyone or anything. That is, until she meets Charlie (Burt Reynolds), a Guide Dog Trainer who introduces her to Apple, an affectionate miniature horse, who becomes her new eyes - and new best friend - in this inspirational film for the whole family.

Regisseur en acteurs

 • Castille Landon portait

  Castille Landon

  Director

 • Amy Smart portait

  Amy Smart

  Caroline Andrews

 • Jack Griffo portait

  Jack Griffo

  Sebastian

 • AJ Michalka portait

  AJ Michalka

  Kai

 • Liam McIntyre portait

  Liam McIntyre

  Jason Andrews

 • Burt Reynolds portait

  Burt Reynolds

  Charlie

 • Avery Arendes portait

  Avery Arendes

  Bailey Andrews

 • Castille Landon portait

  Castille Landon

  Ari

 • Lindsay Lamb portrait

  Lindsay Lamb

  Jenny

 • Nick Bateman portait

  Nick Bateman

  Dr. Grant

 • Charlie Barnett portait

  Charlie Barnett

  Dr. Copeland

 • Maddi Jane portrait

  Maddi Jane

  Sarabeth

 • Kaitlyn Kelly portrait

  Kaitlyn Kelly

  Sidewalk Girl #1

 • Lyla Cullimore portrait

  Lyla Cullimore

  Sidewalk Girl #2

Apple of My Eye

Zin om Apple of My Eye lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Apple of My Eye te bekijken voor je op een rijtje.

Apple of My Eye downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Apple of My Eye downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Apple of My Eye. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Apple of My Eye er ook in SD heel goed uit.

Apple of My Eye streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Apple of My Eye net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Apple of My Eye hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Apple of My Eye helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Apple of My Eye torrent

Denk je dat je om Apple of My Eye te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Apple of My Eye trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Apple of My Eye de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.