Appleseed: Alpha
%
66

Appleseed: Alpha

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Appleseed: Alpha

Moeite met waar je nou Appleseed: Alpha moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Appleseed: Alpha

Samenvatting

From the creator of Ghost in the Shell and the director of Appleseed comes the intense post-apocalyptic prequel, Appleseed: Alpha. Left to survive in a post-World War society, two mercenary soldiers - Deunan and her cyborg partner Briareos -- are sent on a mission on the outskirts of their war-torn city. During the operation, they run into Iris and Olsen, two citizens from the utopian city of Olympus, who might have a way to save the world but the ruthless Talos and the scheming warlord Two Horns have their own plans. It's up to Deunan and Briareos to safeguard their newfound contacts and help save humanity's last hope.

Regisseur en acteurs

 • Shinji Aramaki portrait

  Shinji Aramaki

  director

 • Elizabeth Bunch portrait

  Elizabeth Bunch

  actor

 • Josh Sheltz portrait

  Josh Sheltz

  actor

 • Brina Palencia portrait

  Brina Palencia

  actor

 • Adam Gibbs portrait

  Adam Gibbs

  actor

 • Chris Hutchison portrait

  Chris Hutchison

  actor

 • Wendel Calvert portrait

  Wendel Calvert

  actor

 • David Matranga portrait

  David Matranga

  actor

 • Luci Christian portrait

  Luci Christian

  actor

Trailers

Appleseed: Alpha

Zin om Appleseed: Alpha lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Appleseed: Alpha te bekijken voor je op een rijtje.

Appleseed: Alpha downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Appleseed: Alpha downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Appleseed: Alpha. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Appleseed: Alpha er ook in SD heel goed uit.

Appleseed: Alpha streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Appleseed: Alpha net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Appleseed: Alpha hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Appleseed: Alpha helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Appleseed: Alpha torrent

Denk je dat je om Appleseed: Alpha te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Appleseed: Alpha trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Appleseed: Alpha de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.