Approaching the Unknown
%
48

Approaching the Unknown

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Approaching the Unknown

Moeite met waar je nou Approaching the Unknown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Approaching the Unknown

Samenvatting

Captain William D. Stanaforth (Mark Strong) is on a one-way solo mission, taking humanity's first steps toward colonizing Mars. Although the entire world is watching him, he is completely alone in a dark and distant sea of stars. Stanaforth rockets bravely through space facing insurmountable odds, but as the journey takes a toll on his life-sustaining systems, he is forced to make impossible choices that threaten his sanity, mission and very existence.

Regisseur en acteurs

 • Mark Elijah Rosenberg portrait

  Mark Elijah Rosenberg

  Director

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Captain William D. Stanaforth

 • Luke Wilson portait

  Luke Wilson

  Louis 'Skinny' Skinner (CapCom)

 • Sanaa Lathan portait

  Sanaa Lathan

  Captain Emily Maddox

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Greenstreet

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Captain Frank Worsely

 • Bettina Skye portrait

  Bettina Skye

  Nasa Technician

Trailers

Approaching the Unknown

Zin om Approaching the Unknown lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Approaching the Unknown te bekijken voor je op een rijtje.

Approaching the Unknown downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Approaching the Unknown downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Approaching the Unknown. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Approaching the Unknown er ook in SD heel goed uit.

Approaching the Unknown streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Approaching the Unknown net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Approaching the Unknown hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Approaching the Unknown helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Approaching the Unknown torrent

Denk je dat je om Approaching the Unknown te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Approaching the Unknown trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Approaching the Unknown de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.