Approaching the Unknown
%
48

Approaching the Unknown

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Approaching the Unknown

Moeite met waar je nou Approaching the Unknown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Approaching the Unknown

Samenvatting

Captain William D. Stanaforth (Mark Strong) is on a one-way solo mission, taking humanity's first steps toward colonizing Mars. Although the entire world is watching him, he is completely alone in a dark and distant sea of stars. Stanaforth rockets bravely through space facing insurmountable odds, but as the journey takes a toll on his life-sustaining systems, he is forced to make impossible choices that threaten his sanity, mission and very existence.

Regisseur en acteurs

 • Mark Elijah Rosenberg portrait

  Mark Elijah Rosenberg

  Director

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Captain William D. Stanaforth

 • Luke Wilson portait

  Luke Wilson

  Louis 'Skinny' Skinner (CapCom)

 • Sanaa Lathan portait

  Sanaa Lathan

  Captain Emily Maddox

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Greenstreet

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Captain Frank Worsely

 • Bettina Skye portrait

  Bettina Skye

  Nasa Technician

Trailers

Approaching the Unknown

Approaching the Unknown streamen

Approaching the Unknown streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Approaching the Unknown downloaden

Zin om Approaching the Unknown te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Approaching the Unknown te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Approaching the Unknown torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Approaching the Unknown makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Approaching the Unknown trailer

Wil je er zeker van zijn dat Approaching the Unknown jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.