Approaching the Unknown
%
48

Approaching the Unknown

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Approaching the Unknown

Moeite met waar je nou Approaching the Unknown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Approaching the Unknown

Samenvatting

Captain William D. Stanaforth (Mark Strong) is on a one-way solo mission, taking humanity's first steps toward colonizing Mars. Although the entire world is watching him, he is completely alone in a dark and distant sea of stars. Stanaforth rockets bravely through space facing insurmountable odds, but as the journey takes a toll on his life-sustaining systems, he is forced to make impossible choices that threaten his sanity, mission and very existence.

Regisseur en acteurs

 • Mark Elijah Rosenberg portrait

  Mark Elijah Rosenberg

  Director

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Captain William D. Stanaforth

 • Luke Wilson portait

  Luke Wilson

  Louis 'Skinny' Skinner (CapCom)

 • Sanaa Lathan portait

  Sanaa Lathan

  Captain Emily Maddox

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Greenstreet

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Captain Frank Worsely

 • Bettina Skye portrait

  Bettina Skye

  Nasa Technician

Trailers

Approaching the Unknown

Wil je Approaching the Unknown kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2016 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Approaching the Unknown streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Approaching the Unknown niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Approaching the Unknown zelfs gratis bekijken.

Approaching the Unknown downloaden

Wil je Approaching the Unknown ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Approaching the Unknown overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Approaching the Unknown torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Approaching the Unknown is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Approaching the Unknown trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Approaching the Unknown de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.