Approaching the Unknown
%
48

Approaching the Unknown

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Approaching the Unknown

Moeite met waar je nou Approaching the Unknown moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Approaching the Unknown

Samenvatting

An astronaut alone on the first manned mission to Mars struggles with loneliness and fights to survive after a life-support catastrophe in mid-flight.

Regisseur en acteurs

 • Mark Elijah Rosenberg portrait

  Mark Elijah Rosenberg

  Director

 • Mark Strong portait

  Mark Strong

  Captain William D. Stanaforth

 • Luke Wilson portait

  Luke Wilson

  Louis 'Skinny' Skinner (CapCom)

 • Sanaa Lathan portait

  Sanaa Lathan

  Captain Emily Maddox

 • Anders Danielsen Lie portait

  Anders Danielsen Lie

  Greenstreet

 • Charles Baker portait

  Charles Baker

  Captain Frank Worsely

 • Bettina Skye portrait

  Bettina Skye

  Nasa Technician

Trailers

Approaching the Unknown

Benieuwd naar Approaching the Unknown? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Approaching the Unknown draait.

Approaching the Unknown in de bioscoop

Approaching the Unknown draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Approaching the Unknown.

Approaching the Unknown streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Approaching the Unknown te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Approaching the Unknown een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Approaching the Unknown zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Approaching the Unknown torrent

Op zoek naar een torrent van Approaching the Unknown? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Approaching the Unknown zonder zorgen.

Approaching the Unknown downloaden

Als Approaching the Unknown binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Approaching the Unknown trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Approaching the Unknown de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.