April Fool's Day
%
37

April Fool's Day

Nu kijken

Kijk April Fool's Day

Moeite met waar je nou April Fool's Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor April Fool's Day

Samenvatting

Elke jaar met April Fool's Day geeft de rijke jonge Desiree Cartier een spectaculair feest in haar enorme herenhuis. En deze sociale gebeurtenis is nooit compleet zonder een van haar unieke grappen. Maar dit jaar vergaat het lachen hen snel wanneer blijkt dat een van deze geintjes fatale gevolgen heeft. Desiree, haar broer Blaine en vijf van hun vrienden zijn nu het doelwit geworden van een gestoorde moordenaar. April Fool´s Day is een angstaanjagende film vol verleiding, bedrog en wraak.

April Fool's Day

Wil je April Fool's Day kijken? De movie vanuit 2008 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om April Fool's Day op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om April Fool's Day met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

April Fool's Day downloaden

Het downloaden van April Fool's Day is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je April Fool's Day ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

April Fool's Day streamen

Het streamen van April Fool's Day heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je April Fool's Day online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar April Fool's Day kijkt. Ideaal!

April Fool's Day torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van April Fool's Day. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

April Fool's Day trailer

Bekijk eerst even de trailer van April Fool's Day voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.