April Fool's Day
%
37

April Fool's Day

Nu kijken

Kijk April Fool's Day

Moeite met waar je nou April Fool's Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor April Fool's Day

Samenvatting

Elke jaar met April Fool's Day geeft de rijke jonge Desiree Cartier een spectaculair feest in haar enorme herenhuis. En deze sociale gebeurtenis is nooit compleet zonder een van haar unieke grappen. Maar dit jaar vergaat het lachen hen snel wanneer blijkt dat een van deze geintjes fatale gevolgen heeft. Desiree, haar broer Blaine en vijf van hun vrienden zijn nu het doelwit geworden van een gestoorde moordenaar. April Fool´s Day is een angstaanjagende film vol verleiding, bedrog en wraak.

April Fool's Day

Op zoek naar April Fool's Day? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

April Fool's Day streamen

Het streamen van movies als April Fool's Day heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als April Fool's Day waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je April Fool's Day dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

April Fool's Day downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als April Fool's Day te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

April Fool's Day torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

April Fool's Day trailer

Weet je nog niet zeker of April Fool's Day jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.