April Fool's Day
%
37

April Fool's Day

Nu kijken

Kijk April Fool's Day

Moeite met waar je nou April Fool's Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor April Fool's Day

Samenvatting

Elke jaar met April Fool's Day geeft de rijke jonge Desiree Cartier een spectaculair feest in haar enorme herenhuis. En deze sociale gebeurtenis is nooit compleet zonder een van haar unieke grappen. Maar dit jaar vergaat het lachen hen snel wanneer blijkt dat een van deze geintjes fatale gevolgen heeft. Desiree, haar broer Blaine en vijf van hun vrienden zijn nu het doelwit geworden van een gestoorde moordenaar. April Fool´s Day is een angstaanjagende film vol verleiding, bedrog en wraak.

April Fool's Day

Wil je April Fool's Day kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

April Fool's Day streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je April Fool's Day niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je April Fool's Day zelfs gratis bekijken.

April Fool's Day downloaden

Wil je April Fool's Day ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je April Fool's Day overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

April Fool's Day torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van April Fool's Day is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

April Fool's Day trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of April Fool's Day de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.