April Fool's Day
%
37

April Fool's Day

Nu kijken

Kijk April Fool's Day

Moeite met waar je nou April Fool's Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor April Fool's Day

Samenvatting

Elke jaar met April Fool's Day geeft de rijke jonge Desiree Cartier een spectaculair feest in haar enorme herenhuis. En deze sociale gebeurtenis is nooit compleet zonder een van haar unieke grappen. Maar dit jaar vergaat het lachen hen snel wanneer blijkt dat een van deze geintjes fatale gevolgen heeft. Desiree, haar broer Blaine en vijf van hun vrienden zijn nu het doelwit geworden van een gestoorde moordenaar. April Fool´s Day is een angstaanjagende film vol verleiding, bedrog en wraak.

April Fool's Day

Veel gehoord over April Fool's Day en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt April Fool's Day heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

April Fool's Day streamen

Wil je April Fool's Day, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je April Fool's Day zelfs gratis kijken.

April Fool's Day downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je April Fool's Day ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet April Fool's Day er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

April Fool's Day torrent

Op zoek naar een torrent van April Fool's Day? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van April Fool's Day te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

April Fool's Day trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van April Fool's Day. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.