April, May en June

April, May en June

Kijk April, May en June

Moeite met waar je nou April, May en June moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 19-12-2019 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Linda de Mol portrait

  Linda de Mol

  Actor

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Patrick Duffy portrait

  Patrick Duffy

  Actor

 • Elise Schaap portrait

  Elise Schaap

  Actor

 • Olga Zuiderhoek portrait

  Olga Zuiderhoek

  Actor

 • Bas Hoeflaak portrait

  Bas Hoeflaak

  Actor

 • Mark Rietman portrait

  Mark Rietman

  Actor

 • Gijs Scholten van Aschat portrait

  Gijs Scholten van Aschat

  Actor

 • Peter Bolhuis portrait

  Peter Bolhuis

  Actor

 • Dragan Bakema portrait

  Dragan Bakema

  Actor

April, May en June

Benieuwd naar April, May en June? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als April, May en June kunt bekijken.

April, May en June streamen

Wil je April, May en June streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je April, May en June gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

April, May en June downloaden

movies als April, May en June kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar April, May en June. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van April, May en June. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

April, May en June torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om April, May en June te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

April, May en June trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of April, May en June je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!