April, May en June

April, May en June

Kijk April, May en June

Moeite met waar je nou April, May en June moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 21-03-2019 te zien in de bioscoop.

Regisseur en acteurs

 • Will Koopman portrait

  Will Koopman

  Director

 • Linda de Mol portrait

  Linda de Mol

  Actor

 • Tjitske Reidinga portrait

  Tjitske Reidinga

  Actor

 • Elise Schaap portrait

  Elise Schaap

  Actor

 • Olga Zuiderhoek portrait

  Olga Zuiderhoek

  Actor

 • Bas Hoeflaak portrait

  Bas Hoeflaak

  Actor

April, May en June

Veel gehoord over April, May en June en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt April, May en June heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

April, May en June streamen

Wil je April, May en June, de movie met Linda de Mol, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je April, May en June zelfs gratis kijken.

April, May en June downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je April, May en June ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet April, May en June er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

April, May en June torrent

Op zoek naar een torrent van April, May en June? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van April, May en June te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

April, May en June trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van April, May en June. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.