Las Hijas de Abril

Las Hijas de Abril

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Las Hijas de Abril

Moeite met waar je nou Las Hijas de Abril moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Las Hijas de Abril

Bekijk nog 11 bronnen

Weten in welke bioscopen Las Hijas de Abril draait?

Samenvatting

Valeria is 17 en zwanger. Ze woont in Puerto Vallarta samen met Clara, haar halfzus. Valeria wil niet dat haar al lange tijd afwezige moeder April iets te weten komt over haar zwangerschap. Maar als gevolg van de economische druk en de overweldigende verantwoordelijkheid van het hebben van een baby in huis, besluit Clara hun moeder te bellen. April komt terug en is bereid haar dochter te helpen, maar Valeria komt er al snel achter waarom ze liever had dat haar moeder wegbleef.

Regisseur en acteurs

 • Michel Franco portait

  Michel Franco

  Director

 • Emma Suárez portait

  Emma Suárez

  Abril

 • Hernán Mendoza portait

  Hernán Mendoza

  Gregorio

 • Joanna Larequi portrait

  Joanna Larequi

  Clara

 • Enrique Arrizon portrait

  Enrique Arrizon

  Mateo

 • Iván Cortes portrait

  Iván Cortes

  Jorge

Trailers

Las Hijas de Abril

Benieuwd naar Las Hijas de Abril? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Las Hijas de Abril draait.

Las Hijas de Abril in de bioscoop

Las Hijas de Abril draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Las Hijas de Abril.

Las Hijas de Abril streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Las Hijas de Abril te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Las Hijas de Abril een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Las Hijas de Abril zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Las Hijas de Abril torrent

Op zoek naar een torrent van Las Hijas de Abril? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Las Hijas de Abril zonder zorgen.

Las Hijas de Abril downloaden

Als Las Hijas de Abril binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Las Hijas de Abril trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Las Hijas de Abril de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.