Las Hijas de Abril

Las Hijas de Abril

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Las Hijas de Abril

Moeite met waar je nou Las Hijas de Abril moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Las Hijas de Abril

Samenvatting

Valeria is 17 en zwanger. Ze woont in Puerto Vallarta samen met Clara, haar halfzus. Valeria wil niet dat haar al lange tijd afwezige moeder April iets te weten komt over haar zwangerschap. Maar als gevolg van de economische druk en de overweldigende verantwoordelijkheid van het hebben van een baby in huis, besluit Clara hun moeder te bellen. April komt terug en is bereid haar dochter te helpen, maar Valeria komt er al snel achter waarom ze liever had dat haar moeder wegbleef.

Regisseur en acteurs

 • Michel Franco portait

  Michel Franco

  Director

 • Emma Suárez portait

  Emma Suárez

  Abril

 • Hernán Mendoza portait

  Hernán Mendoza

  Gregorio

 • Joanna Larequi portrait

  Joanna Larequi

  Clara

 • Enrique Arrizon portrait

  Enrique Arrizon

  Mateo

 • Iván Cortes portrait

  Iván Cortes

  Jorge

Trailers

Las Hijas de Abril

Wil je Las Hijas de Abril kijken? De movie van Michel Franco uit 2018 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Las Hijas de Abril op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Las Hijas de Abril met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Las Hijas de Abril downloaden

Het downloaden van Las Hijas de Abril is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Las Hijas de Abril ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Las Hijas de Abril streamen

Het streamen van Las Hijas de Abril heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Las Hijas de Abril online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Las Hijas de Abril kijkt. Ideaal!

Las Hijas de Abril torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Las Hijas de Abril. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Las Hijas de Abril trailer

Bekijk eerst even de trailer van Las Hijas de Abril voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.