Las Hijas de Abril

Las Hijas de Abril

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Las Hijas de Abril

Moeite met waar je nou Las Hijas de Abril moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Las Hijas de Abril

Samenvatting

Valeria is 17 en zwanger. Ze woont in Puerto Vallarta met haar halfzus Clara. Valeria heeft haar zwangerschap lang verborgen weten te houden voor haar afwezige moeder April, maar door de financiële druk en de overweldigende verantwoordelijkheid om een baby in huis te hebben, besluit Clara hun moeder te bellen. April komt, bereid om haar dochters te helpen, maar als snel wordt duidelijk waarom Valeria haar in eerste instantie op afstand wilde houden.

Regisseur en acteurs

 • Michel Franco portait

  Michel Franco

  Director

 • Emma Suárez portait

  Emma Suárez

  Abril

 • Hernán Mendoza portait

  Hernán Mendoza

  Gregorio

 • Joanna Larequi portrait

  Joanna Larequi

  Clara

 • Enrique Arrizon portrait

  Enrique Arrizon

  Mateo

 • Iván Cortes portrait

  Iván Cortes

  Jorge

Trailers

Las Hijas de Abril

Op zoek naar Las Hijas de Abril? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Las Hijas de Abril streamen

Het streamen van movies als Las Hijas de Abril heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Las Hijas de Abril waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Las Hijas de Abril dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Las Hijas de Abril downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Las Hijas de Abril te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Las Hijas de Abril torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Las Hijas de Abril trailer

Weet je nog niet zeker of Las Hijas de Abril jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.