Aquaman

Aquaman

Bekijk de trailer

Kijk Aquaman

Moeite met waar je nou Aquaman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Vanaf 13-12-2018 te zien in de bioscoop.

Samenvatting

Warner Bros. Pictures en regisseur James Wan brengen de avontuurlijke actiefilm Aquaman uit, met in de hoofdrol Jason Momoa. De film speelt zich af in de uitgestrekte, visueel adembenemende onderwaterwereld der zeven zeeën. Het vertelt het oorsprongsverhaal van de half-mens, half-Atlantiër ‘Arthur Curry’. Arthur maakt de reis van zijn leven waarin hij geconfronteerd wordt met wie hij werkelijk is en waarin hij ontdekt of hij het waard is om te zijn waarvoor hij is voorbestemd... een Koning. In de film spelen ook Amber Heard (Justice League, Magic Mike XXL) als Mera, een strijdster en Aquaman’s bondgenote tijdens zijn reis, Oscar®-genomineerde Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man 2) als Vulko, Raad van de Atlantische troon, Patrick Wilson (The Conjuring Universe, Watchmen) als Orm/Ocean Master, de huidige Koning van Atlantis. Dolph Lundgren (The Expendables) als Nereus, de Koning van de Atlantische stam Xebel, Yahya Abdul-Mateen II (Netflix-serie The Get Down) als de wraakzuchtige Black Manta, en Oscar®-winnaar Nicole Kidman (The Hour, Lion) als de moeder van Arthur, Atlanna en Ludi Lin (Power Rangers) als Captain Murk, de Atlantische Commando en Temuera Morrison (Star Wars: Episode II – Attack of the Clones en Green Lantern) als de vader van Arthur, Tom Curry. Wan regisseert naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2) en Will Beall (Gangster Squad, Training Day), een verhaal geschreven door Geoff Johns, Will Beall en James Wan zelf, gebaseerd op karakters uit de DC Universe. De film is geproduceerd door Peter Safran en Rob Cowan, met Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns en Walter Hamada als uitvoerende producenten. James Wan’s team achter de schermen waar hij vaker mee samenwerkt,

Regisseur en acteurs

 • James Wan portait

  James Wan

  Director

 • Jason Momoa portait

  Jason Momoa

  Arthur Curry / Aquaman

 • Amber Heard portait

  Amber Heard

  Mera

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  Nuidis Vulko

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Orm Marius / Ocean Master

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  Black Manta

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Queen Atlanna

 • Temuera Morrison portait

  Temuera Morrison

  Thomas Curry

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  King Nereus

 • Ludi Lin portait

  Ludi Lin

  Murk

 • Patrick Cox portait

  Patrick Cox

  Cueball

 • Otis Dhanji portrait

  Otis Dhanji

  Young Arthur (13)

Trailers

Aquaman

Benieuwd naar Aquaman? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aquaman kunt bekijken.

Aquaman streamen

Wil je Aquaman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aquaman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aquaman downloaden

movies als Aquaman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aquaman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aquaman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aquaman torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aquaman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aquaman trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aquaman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!