Aquaman

Aquaman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aquaman

Moeite met waar je nou Aquaman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aquaman

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Aquaman draait?

Samenvatting

In de film spelen ook Amber Heard (Justice League, Magic Mike XXL) als Mera, een strijdster en Aquaman’s bondgenote tijdens zijn reis, Oscar®-genomineerde Willem Dafoe (Platoon, Spider-Man 2) als Vulko, Raad van de Atlantische troon, Patrick Wilson (The Conjuring Universe, Watchmen) als Orm/Ocean Master, de huidige Koning van Atlantis. Dolph Lundgren (The Expendables) als Nereus, de Koning van de Atlantische stam Xebel, Yahya Abdul-Mateen II (Netflix-serie The Get Down) als de wraakzuchtige Black Manta, en Oscar®-winnaar Nicole Kidman (The Hour, Lion) als de moeder van Arthur, Atlanna en Ludi Lin (Power Rangers) als Captain Murk, de Atlantische Commando en Temuera Morrison (Star Wars: Episode II – Attack of the Clones en Green Lantern) als de vader van Arthur, Tom Curry. Wan regisseert naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (The Conjuring 2) en Will Beall (Gangster Squad, Training Day), een verhaal geschreven door Geoff Johns, Will Beall en James Wan zelf, gebaseerd op karakters uit de DC Universe. De film is geproduceerd door Peter Safran en Rob Cowan, met Deborah Snyder, Zack Snyder, Jon Berg, Geoff Johns en Walter Hamada als uitvoerende producenten. James Wan’s team achter de schermen waar hij vaker mee samenwerkt, bestaat uit Oscar®-genomineerde cinematograaf Don Burgess (The Conjuring 2, Forrest Gump), zijn vijfvoudige editor Kirk Morri (The Conjuring filmreeks, Fast Furious 7, Insidious filmreeks) en productiedesigner Bill Brzeski (Furious 7). Ook werken aan de productie mee: kostuumdesigner Kym Barret (The Matrix triologie en The Amazing Spider-Man) en componist Gregson-Williams (Wonder Woman).

Regisseur en acteurs

 • James Wan portait

  James Wan

  Director

 • Jason Momoa portait

  Jason Momoa

  Arthur Curry / Aquaman

 • Amber Heard portait

  Amber Heard

  Mera

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  Nuidis Vulko

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Orm Marius / Ocean Master

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  Black Manta

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Queen Atlanna

 • Temuera Morrison portait

  Temuera Morrison

  Thomas Curry

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  King Nereus

 • Ludi Lin portait

  Ludi Lin

  Murk

 • Patrick Cox portait

  Patrick Cox

  Cueball

 • Otis Dhanji portrait

  Otis Dhanji

  Young Arthur (13)

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Aquaman

Benieuwd naar Aquaman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Aquaman draait.

Aquaman in de bioscoop

Aquaman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Aquaman.

Aquaman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Aquaman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Aquaman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Aquaman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Aquaman torrent

Op zoek naar een torrent van Aquaman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Aquaman zonder zorgen.

Aquaman downloaden

Als Aquaman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Aquaman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Aquaman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.