Aquaman
%
100

Aquaman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Aquaman

Moeite met waar je nou Aquaman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Aquaman

Bekijk nog 8 bronnen

Samenvatting

Aquaman' is een actierijk avontuur dat zich afspeelt in de uitgestrekte, adembenemende onderwaterwereld van de zeven zeeën. Het onthult het verhaal van half mens, half Atlantiër Arthur Curry en draait om het avontuur van zijn leven. Een avontuur waarin hij wordt gedwongen om de confrontatie met zichzelf aan te gaan, om zo te ontdekken of hij zijn lotsbestemming kan vervullen... koning zijn.

Regisseur en acteurs

 • James Wan portait

  James Wan

  Director

 • Jason Momoa portait

  Jason Momoa

  Arthur Curry / Aquaman

 • Amber Heard portait

  Amber Heard

  Mera

 • Willem Dafoe portait

  Willem Dafoe

  Nuidis Vulko

 • Patrick Wilson portait

  Patrick Wilson

  Orm Marius / Ocean Master

 • Yahya Abdul-Mateen II portait

  Yahya Abdul-Mateen II

  Black Manta

 • Nicole Kidman portait

  Nicole Kidman

  Queen Atlanna

 • Temuera Morrison portait

  Temuera Morrison

  Thomas Curry

 • Dolph Lundgren portait

  Dolph Lundgren

  King Nereus

 • Ludi Lin portait

  Ludi Lin

  Murk

 • Patrick Cox portait

  Patrick Cox

  Cueball

 • Otis Dhanji portrait

  Otis Dhanji

  Young Arthur (13)

Trailers

Aquaman

Benieuwd naar Aquaman? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Aquaman kunt bekijken.

Aquaman streamen

Wil je Aquaman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Aquaman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Aquaman downloaden

movies als Aquaman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Aquaman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Aquaman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Aquaman torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Aquaman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Aquaman trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Aquaman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!