Aquesta nit o mai
%
67

Aquesta nit o mai

Kijk Aquesta nit o mai

Moeite met waar je nou Aquesta nit o mai moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The film takes on a trip through a lively metropolis on the eve of a major holiday, witnessing the love lives, family situations, gender confusion and even a diamond traffic ring uniting some 14 different characters. They all have something in common - they're after love, money, live in or visit the same luxury apartment building, and speak Catalan, in the pulsating and hallucinating Barcelona of the 1990s.

Regisseur en acteurs

 • Ventura Pons portait

  Ventura Pons

  Director

 • Lloll Bertran portrait

  Lloll Bertran

  Baba

 • Ángel Burgos portrait

  Ángel Burgos

  Nacho

 • José María Cañete portrait

  José María Cañete

  Ontiveros

 • Marta Fernández Muro portait

  Marta Fernández Muro

  Marga

 • Maria Lanau portait

  Maria Lanau

  Carme

 • Mónica López portait

  Mónica López

  Cristina

 • Marc Martínez portrait

  Marc Martínez

  Xavier

 • Amparo Moreno portait

  Amparo Moreno

  Agustina

Aquesta nit o mai

Wil je Aquesta nit o mai kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1992 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Aquesta nit o mai streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Aquesta nit o mai niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Aquesta nit o mai zelfs gratis bekijken.

Aquesta nit o mai downloaden

Wil je Aquesta nit o mai ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Aquesta nit o mai overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Aquesta nit o mai torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Aquesta nit o mai is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Aquesta nit o mai trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Aquesta nit o mai de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.