Arabian Nights
%
69

Arabian Nights

Nu kijken

Kijk Arabian Nights

Moeite met waar je nou Arabian Nights moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Arabian Nights

Samenvatting

The final part of Pasolini's Trilogy of Life series is rich with exotic tales of slaves and kings, potions, betrayals, demons and, most of all, love and lovemaking in all its myriad forms. Mysterious and liberating, this is an exquisitely dreamlike and adult interpretation of the original folk tales.

Regisseur en acteurs

 • Pier Paolo Pasolini portait

  Pier Paolo Pasolini

  Director

 • Ninetto Davoli portait

  Ninetto Davoli

  Aziz

 • Franco Citti portait

  Franco Citti

  The Demon

 • Franco Merli portait

  Franco Merli

  Nur Ed Din

 • Tessa Bouché portait

  Tessa Bouché

  Aziza

 • Ines Pellegrini portait

  Ines Pellegrini

  Zumurrud

 • Margareth Clémenti portait

  Margareth Clémenti

  Aziz's mother

 • Luigina Rocchi portait

  Luigina Rocchi

  Budur

 • Alberto Argentino portrait

  Alberto Argentino

  Prince Shahzmah

 • Elisabetta Genovese portait

  Elisabetta Genovese

  Munis

Arabian Nights

Op zoek naar Arabian Nights? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Arabian Nights streamen

Het streamen van movies als Arabian Nights heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Arabian Nights waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Arabian Nights dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Arabian Nights downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Arabian Nights te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Arabian Nights torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Arabian Nights trailer

Weet je nog niet zeker of Arabian Nights jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.